Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΛΑΜΙΑ. ΓΥΦΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ. ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφία: Star κεντρικής Ελλάδος
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε μίνι μάρκετ στη Λαμία, με πρωταγωνιστές δύο γύφτων και έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. Οι δύο γύφτοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός άντρα, ο οποίος τους αντελήφθη και μόλις οι δράστες απομακρύνθηκαν τους ακολούθησε....
   Οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες εισήλθαν σε ένα σούπερ μάρκετ και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπήκε και αυτός μέσα και άρχισε να τους χτυπάει και να τους ζητάει το λόγο.   Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, που βρέθηκε άθελά του στη μέση αυτής της ιστορίας, προσπάθησε να τους βγάλει έξω, καθώς προκαλούσαν φθορές στο κατάστημά του.   Κατά τη διάρκεια των... επεισοδίων έσπασαν μπουκάλια με ποτά, «γκρεμίστηκε» ένας πάγκος ενώ παράλληλα δεκάδες προϊόντα έπεσαν στο έδαφος.   Το περιστατικό διήρκησε 4 περίπου λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive