Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!! Ανήλικος βίασε 84χρονη και την ανάγκασε να κάνει μπάνιο για να εξαφανίσει το DNA

Ανήλικος βίασε 84χρονη και την ανάγκασε να κάνει μπάνιο για να εξαφανίσει το DNA
Ο ανήλικος εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας την ώρα που κοιμόταν και τη βίασε προτού τη ληστέψει.  Λίγο αργότερα την ανάγκασε να κάνει μπάνιο μπροστά του....
προκειμένου να εξαφανιστούν τυχόν υπολείμματα από το DNA του πάνω της, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.  Η γυναίκα, που ζούσε μόνη στην περιοχή Waikiki στο Περθ της Αυστραλίας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω τραυματισμών που είχε υποστεί και την επόμενη μέρα της δόθηκε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της.  Οι αρχές συνέλαβαν έναν 15χρονο καθώς κατάφεραν να διασταυρώσουν το γενετικό του υλικό με στοιχεία που βρήκαν μέσα στο σπίτι της 84χρονης.  Μετά το συμβάν, η αστυνομία δημοσιοποίησε ειδικές οδηγίες και συμβουλές προς τους ηλικιωμένους που ζουν μόνοι, προκειμένου να είναι πιο ασφαλείς μέσα στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive