Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ξύλο σε χριστιανούς από ΜΑΤ, άθεους και «αναρχικούς» - Η Νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα. του Κίμωνα Χαραλάμπους

ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο σε χριστιανούς από ΜΑΤ, άθεους και «αναρχικούς» - Νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα

Ένταση επικράτησε έξω από το κινηματοθέατρο «Αριστοτέλειο» όταν χριστιανοί, κρατώντας σταυρούς συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα έξω από κτίριο για να διαμαρτυρηθεί για την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Φερνάρντο Πεσσόα. ...Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν έντονα την «βλάσφημη παράσταση», φώναξαν συνθήματα, ενώ ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr, άτομα που ανήκουν στον χώρο της αθεΐας μαζί με κουκουλοφόρους «αναρχικούς» επιτέθηκαν σε ιερέα, τον οποίο χτύπησαν βάναυσα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ απλά να παρακολουθούν άπραγες και να χτυπούν μόνο χριστιανούς.
Και σήμερα Παρασκευή αναμένεται να διοργανωθεί διαμαρτυρία μπροστά στην αίθουσα που προβάλλεται το έργο.
H παράσταση, “Η ώρα του Διαβόλου” παρουσιάζεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον.
Πρωταγωνιστές ο Διάβολος και η «Μαρία», όνομα που θα μπορούσε να παραπέμπει στην Παναγία. «Ορκίζονται» στον έρωτα, στο πάθος και στην αμφισβήτηση κάθε νόμου.
«Μείνετε λοιπόν ήσυχοι. Διαφθείρω, είναι βέβαιο γιατί κάνω τους άλλους να φαντάζονται. Αλλά ο Θεός είναι χειρότερος, κατά μία έννοια τουλάχιστον, γιατί έπλασε το φθαρτό σώμα, το οποίο από αισθητική άποψη είναι πολύ καλύτερο. Τα όνειρα τουλάχιστον δε σαπίζουν. Παρέρχονται. Δεν είναι έτσι καλύτερα;»
Ύμνοι στο φθαρτό σώμα, το οποίο όμως δεν κατασκευάστηκε από τον Τριαδικό Θεό αλλά τον Διάβολο στον ψεύτικο κόσμο του, στον οποίο, σύμφωνα με τις Γραφές, οδήγησε τους αποστάτες ανθρώπους για να δοκιμαστούν.
Στο θεατρικό έργο παρουσιάζονται:
  • Η σχέση του διαβόλου με τον κόσμο.
  • Αν υπάρχει Θεός και Διάβολος είναι πράγματι εχθροί ή συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον;
  • Το ιδιαίτερο ζευγάρι, ο Διάβολος  και η Μαρία!
  • Το σύνθημα: «Ο κόσμος είναι αυτό που βρισκόμαστε. Η σάρκα είναι αυτό που είμαστε. Ο Διάβολος είναι αυτό που επιθυμούμε.»
Τα σχόλια δικά σας!
Όποιος διαμαρτύρεται κατά αυτών των φαινόμενων, διώκεται. Στο πλήθος των διαμαρτυρομένων, παρεισφρέουν, εν τω μεταξύ, και άτομα που δεν έχουν σχέση με τον Χριστιανισμό ή έστω με τα πραγματικά Λόγια του Χριστού και τα ΜΜΕ, πατώντας, πάνω σε αυτούς χαρακτηρίζουν το όλο εγχείρημα ως «επιχείρηση φανατικών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive