Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ο κύβος ερρίφθη! Οι "στοκ άνθρωποι" ήρθαν για να μείνουν στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ). Του Άρη Δημόπουλου

Ο κύβος ερρίφθη! Οι "στοκ άνθρωποι" ήρθαν για να μείνουν στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)
Την χαρακτηρίζουν ως μία "σπουδαία και ιστορική νίκη". Για όσους τυχόν δεν τα μάθατε, τώρα πλέον και μέσω δικαστικών αποφάσεων οι λεγόμενοι "στοκ άνθρωποι" από τον τρίτο κόσμο θα έχουν κάθε δικαίωμα και με τον ΝΟΜΟ να μένουν στις ευρωπαϊκές χώρες....
Οποιαδήποτε προσπάθεια για επαναπατρισμό τους θα απορρίπτεται ακαριαία από τα δικαστήρια της Νέας Τάξης.
Ειδικότερα το Πρωτοδικείο της Λιέγης, αποφάσισε ότι εφεξής απαγορεύεται ο επαναπατρισμός των Σουδανών που φιλοξενούνται στο κλειστό κέντρο κράτησης του Vottem, στο Βέλγιο. Απαγορεύεται επίσης η προώθησή τους σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ ή η ταυτοποίησή τους από την αποστολή των αρχών του Σουδάν.
Ο σημερινός βελγικός Τύπος αναφέρεται στην απόφαση αυτή σημειώνοντας ότι η βελγική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατάφερε μία "απίστευτη νίκη", αφού το δικαστήριο έκρινε ότι η οργάνωση της επιστροφής των Σουδανών στη χώρα προέλευσής τους, μία δικτατορία που έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως τέτοια, αποτελεί πράξη παράνομη, επιβάλλοντας πρόστιμο 20.000 ευρώ στο βελγικό κράτος σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.
Αντιλαμβάνεται κανείς πως θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες "έννομες ενέργειες" σε πολλά δικαστήρια της Ευρώπης, προκειμένου να νομιμοποιηθούν όχι μόνο οι εισροές των μεταναστών αλλά και η μακροχρόνια διαμονή τους! 
Χωρίς ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, είναι ηλίου φαεινότερον πως οι παρακάτω εικόνες θα αποτελούν καθημερινότητα σε κάθε....αλληλέγγυα χώρα της Ευρώπης.
Ετοιμαστείτε:
                                                                

1 σχόλιο:

  1. OΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι αυτο που συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive