
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε σήμερα το πρωί συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ) και απάντησε ευθέως στο ερώτημα: "Quo Vadis Γιώργο Καρατζαφέρη; Θα συνεργαστείτε με τον Τσίπρα ή με τον Μητσοτάκη;".
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν κατηγορηματικός:.... "Με κανέναν από τους δύο", είπε, τονίζοντας ότι δεν κάνει κανείς από τους δύο ανεξάρτητη, ελληνική πολιτική και ότι ο ίδιος ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του αισθάνονται δυνατοί και ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα κατέβει αυτόνομος στις εκλογές.
Τι τον κανει να πιστευει πως ξεχασαμε το ποσο λαμογιο ειναι? Αληθεια τα λεφτα στα Guernsey Islands τα εφερε στο ελληνικο τραπεζικο συστημα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΔιαγραφήΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ISLAND ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ένα από τα λωβοτομημένα μπασταρδά του είσαι!!! τι θα έλεγες κακομοίρη;;;;;;
Διαγραφήπου δουλεψε ρε μαλακα ο καρκαταυζαφρ?τα λεφτα του σαχη εχει που πηγαιναν για τον βασιλια μαλακα διαχειριστη που μας κανεις τον εξυπνο γιδι
ΔιαγραφήΕδώ βγάλαμε πρωθυπουργό τον πρόεδρο του δεκαπενταμελους με τους υμνητές της σφαγής του ελληνικού λαού στον συμμοριτοπόλεμο, αυτόν δεν θα βγαλουμε; Τι χειρότερα έκανε από τους κομμουνιστές ; Ο Τσιπρας και οι συν αυτών θέλουν μέχρι και τα παιδιά μας να τα κάνουν ανώμαλα, και υπάρχει ένα 20 τοις 100 ζώα που τους στηρίζουν ακόμη! Είμαστε για φτύσιμο σαν λαός. Πολύ λίγοι έχουν μείνει ακέραιοι.
Διαγραφή( Η ιστορία πρόεδρε καμιά φορά επαναλαμβάνεται σαν φαρσοκωμωδία ,άλλα ευτυχώς που ο λαός … έχει μνήμη)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαρατζαφέρης : Οι άγγλοι με έβαλαν, και οι Αμερικάνοι με έβγαλαν, από την βουλή.
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο θεωρείο και παρακολουθώ τι γίνεται μέσα στην αρένα. Πολύ φοβούμαι ότι τα πράγματα είναι πιο μαύρα από όσο θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς.
Καρατζαφερ: πως λέμε Δελαπατρίδης, ένα και το αυτό!! πορεία και τέλος Δελαπατρίδη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπάρτε και μια μυρουδιά από τον παραπάνω εθνοπροδότη-τυχοδιώκτη!! attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΑΤΙΤΩΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΔΡΙΩΝ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ:
ΔιαγραφήΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙΣ
Λωβοτομημένο μπαστάρδι του Καρατζαφερ δικαιωθήκαμε οι χιλιάδες που φύγαμε από το προδοτικό ΛΑγΟΣ και όχι οι μερικές εκατοντάδες που μείνατε πίσω!!! εσείς που μείνατε πίσω σας έχει κτυπήσει η μαλακία στα μάτια και στ αυτιά και ούτε βλέπετε και ούτε ακούτε!!0,5% και πολύ σας είναι!! οπότε αναρωτήσου μήπως είσαι εσύ ο μέγιστος μαλάκας;;;αυτός είχε αναγάγει την κλεψιά σε επάγγελμα από μικρός κλέβοντας γάλα με την σύριγγα από αυτό που μοίραζε.....είχε αναγάγει το νταβατζιλίκι σε επάγγελμα προωθόντας κοριτσάκια στα "καλλιστεία.... είχε αναγάγει την "μιμητισμό" σε επάγγελμα......είχε και έχει αναγάγει σε επάγγελμα το παπατζιλίκι πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και δουλεύοντας τον απλό κοσμάκι είτε εμπορικά, είτε πολιτικά για να γεμίζει τις τσέπες του....!! και τώρα στο κυρίως πιάτο!! έχει ψηφίσει μνήμονιο στηρίζοντας τον παγκοσμιοποιητή ΓΑΠ ενώ έλεγε πως δεν ψηφίζει μνημόνιο και ΔΝΤ;;ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΙΖΕ συνεχώς υπέρ του ΔΝΤ ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΌ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ με τα μνημόνια στην Ελλάδα;;έφερε τον μασόνο Παπαδήμιο για πρωθυπουργό και τον στήριξε με 4 στελέχη του σε υπουργεία;;κατηγορούσε χρόνια πριν τον Παπαδήμιο ενώ τον τελευταίο χρόνο πριν τον κάνει πρωθυπουργό έπλεκε το εγκωμιό του;;με αυτά και μ αυτά βλέπεις εσύ ένα ισορροπημένο πολιτικό άτομο;;συνεχίζω!! ήταν κατά της μασονίας;; ναι!! γιατί λοιπόν έγινε μέλος της στοάς των Αθηνών και γιατί έκανε παρέα με μασόνους;; ήταν κατά των ομοφυλόφιλων;;ναι!! γιατί είχε επαφές με Βαλλιανάτους και Ψινάκη;;ήταν αντιεβραίος;; ναι!! τότε γιατί προπαγάνδιζε υπέρ συμμαχίας με τους εβραίους;; έκανε τον χριστιανό;; ναι!! τότε γιατί έκανε παρέα με τον μασόνο και παγκοσμιοποιητή Βαρθολομαίο;;πρότεινε για πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον ελληνοαμερικανοεβραίο Δουκάκη;; ναι!! πως και από ορμώμενος;;;όπως βλέπεις μαλάκα λωβοτομημένε ο "κύριος" αυτός έπαιζε με τον πατριωτισμό και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων δια ίδιον όφελος που σημαίνει ότι ήταν στημένος και προωθούσε συγκεκριμένες πολιτικές του ντόπιου και ξένου κατεστημένου!! αν βάλω και πολλές επιλογές του σαν στελέχη του κόμματος, όπως η Τζαβέλα,ο Πασχάλης, η Βάνα Μπαρμπα, η Έφη Σαρρή, ο Ανατολάκης και πλείστοι όσοι άλλοι τότε καταλαβαίνεις πως το άτομο όχι μόνο δεν είναι πολιτικός αλλά απατεών ολκής!!και αυτό φαίνεται και από τις καταδίκες που είχε τελευταίως με αδήλωτα ποσά, offshore και ΣΔΟΕ!!! άντε γεια και καλά ξυπνητούρια αρχιμαλάκα!!!
Διαγραφή