Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΤΩΡΑ. Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1 ΦΩΤΟ



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο «Καμπ Νου» ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Πειραιωτών, που αγωνίζονται κόντρα στους περίφημους Καταλανούς, αλλά και η πρώτη φορά που παίζουν ως αντίπαλοι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή στο 18ο λεπτό, ενώ έδειχνε να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων, δέχτηκε γκολ, όταν μετά την παράλληλα μπαλιά του Ντεουλοφέου ο Νικολάου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. 

Έξι λεπτά αργότερα μάλιστα η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Παουλίνιο. Στο 42ο λεπτό ο Ολυμπιακός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πικέ για το γκολ που έβαλε με το χέρι.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μέσι παραβίασε την εστία του Προτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έφτασε τα 100 γκολ με τους «μπλαουγκράνα» στην Ευρώπη,ενώ το 3-0 έγινε στο 64΄από τον Ντιν.

Στο 89' πάντως οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με σκόρερ τον νεαρό Νικολάου, ο οποίος έπιασε μια πολύ ωραία κεφαλιά νικώντας τον Τερ Στέγκεν.


Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1

Γκολ: 
18' αυτ. Νικολάου (Μπαρτσελόνα), 60' Μέσι (Μπαρτσελόνα), 64' Ντιν (Μπαρτσελόνα), 89' Nικολάου (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: 
Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ρομαό (Ολυμπιακός), Μποτία (Ολυμπιακός)

Κόκκινες: 
42' Πικέ (Μπαρτσελόνα)

Δοκάρια: 
24' Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε):
 Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Μπουσκέτς, Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Παουλίνιο, Ντεουλοφέου (46' Μασεράνο), Σουάρες, Μέσι

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Μποτία, Ρομαό, Νικολάου, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ζιλέ (55' Τζούρτζεβιτς), Ζντιέλαρ, Καρσελά (65' Πάρντο), Ανδρούτσος, Οφόε (72' Φορτούνης). 












Ο Τάκης Λεμονής έχει παρατάξει τους ερυθρόλευκους στο Καμπ Νου σε σύστημα 4-3-3.

Ο Προτό είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Οι Ρομαό, Ζιλέ, Ζντιέλαρ βρίσκονται στο κέντρο, ενώ οι Ανδρούτσος, Καρσελά πλαισιώνουν τον Οφόε, τον οποίο ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον τοποθέτησε στην κορυφή της επίθεσης.

Αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στη Βαρκελώνη μετρώντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (2-3 από τη Σπόρτινγκ στο Φάληρο, 2-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο), ενώ αντίθετα η Μπαρτσελόνα έχει 2 νίκες στα πρώτα 2 παιχνίδια και στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι πιθανότητες των Πειραιωτών να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μπορεί να είναι ελάχιστες, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.


Άνοιξαν οι... ουρανοί στη Βαρκελώνη
Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξάγεται ο αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας με αντίπαλο τους Καταλανούς.

Κι αυτό γιατί, όπως είχε προβλεφθεί, σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση στη Βαρκελώνη λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Champions League.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive