Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΩΪΜΕ !! Και ΤΩΡΑ; Μπουτάρης: Δεν θα πάω στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβριου

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης GAY PRIDE

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !!! ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ GAY PRIDE ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.
Panos Palaskas

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟ!!!
    ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ. ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΝΩ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβαται ο μαλακας πως ολοι οι μαθητες θα περασουν απο μπροστα του και θα τον μουτζωνουν η θα τον φτυνουν.Γι αυτο το παιζει και καλα αντιδραση.Φοβαται την ξευτιλα.Θα τον δειχνουν σε ολον τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive