Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ & ΔΙΔΑΓΜΑ ΠΡΟΣ:????!! Σάλος στη Βρετανία με τον πούστη πατέρα που δικάζεται για το φόνο της 18μηνης κόρης του λίγους μήνες αφού την υιοθέτησε. ΦΩΤΟ

Σάλος επικρατεί στη Βρετανία με την υπόθεση δολοφονίας ενός μωρού 18 μηνών από τον πούστη πατέρα του λίγους μήνες μετά την υιοθεσία της μικρής. Ο Μάθιου Σκάλι-Χικς, 31 ετών, κατηγορείται ότι σκότωσε την 18μηνη Έλσι μετά από μήνες «κακοποίησης και ξυλοδαρμών»...
  Ο 31χρονος και ο γκόμενός του υιοθέτησαν αρχικά την Έλσι τον Σεπτέμβριο του 2015 και οκτώ μήνες μετά η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε. Δύο μήνες μετά η μικρή Έλσι έχασε τη ζωή της έχοντας υποστεί βαριά τραύματα στο κεφάλι. Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κάρτνιφ της Ουαλίας. Οι γιατροί πήραν την απόφαση να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη που κρατούσε το παιδί στη ζωή, καθώς έκριναν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συνέλθει από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.
Σάλος στη Βρετανία με τον γκέι πατέρα που δικάζεται για το φόνο της 18μηνης κόρης του
Μετά τον τραγικό θάνατο της 18μηνης μικρής η αστυνομία έλεγξε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του θετού πατέρα της, συμπεριλαμβανομένου του iPad.
Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αποκαλούσε το παιδί του «Σατανά ντυμένο με μωρουδιακά» και ότι 12 ημέρες μετά την υιοθεσία είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του που έλεγε: «Η ζωή με την Έλσι είναι σκέτη κόλαση. Η ώρα του φαγητού και του ύπνου είναι οι χειρότεροι μου εφιάλτες. Κλαίει ασταμάτητα κάθε 10 λεπτά». Το ίδιο βράδυ φέρεται να έστειλε μήνυμα στον σύζυγό του Γκρεγκ αποκαλώντας την Έλσι «ψυχοπαθή».
Ο Σκάλι Χικς, ο οποίος έχει καθαρό ποινικό μητρώο, γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό του το 2006. Έξι χρόνια μετά παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία και έκαναν αιτήσεις για υιοθεσία.
Σάλος στη Βρετανία με τον γκέι πατέρα που δικάζεται για το φόνο της 18μηνης κόρης του
Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή το παιδί απεβίωσε στις 25 Μαΐου του περασμένου έτους. Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που είχε κακοποιηθεί από τον θετό πατέρα της.
Οι γείτονες που μίλησαν στην αστυνομία για το ζευγάρι είπαν ότι ο Μάθιου Σκάλι Χικς ήταν αυτός που έμενε στο σπίτι για να φροντίζει το παιδί.

3 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανηθικότητας. Κρεμάλα τον πούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι που εμπιστευθηκαν ενα μικρο παιδι σε χερια ανωμαλων δεν θα πρεπει να πανε ισοβια?Μονο τα πουσταρια?

      Διαγραφή
    2. Και αυτοί μαζί με τον πούστη στην κρεμάλα.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive