Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΜΠΟΥΛ η Αθήνα. Εκτέλεση Αλβανών δίπλα από το μαγαζί του Αντώνη Ρέμου στην Γλυφάδα - 1 νεκρός, 3 τραυματίες (φωτό, βίντεο)

Εκτέλεση Αλβανών δίπλα από το μαγαζί του Αντώνη Ρέμου στην Γλυφάδα - 1 νεκρός, 3 τραυματίες (φωτό, βίντεο) (upd)
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός επίθεσης ενόπλων στο γνωστό "after" club της Γλυφάδας "Joy" στις 04.30 τα ξημερώματα.  Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας η οποίας ελέγχει τα περισσότερα μαγαζιά στην περιοχή...
και γενικότερα στα νότια προάστια (όσα δεν ελέγχονται από την γεωργιανή μαφία που κυριαρχεί στον Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας).  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δράστες, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον Αλβανό συνιδιοκτήτη του καταστήματος- και να τραυματίσουν, ένα ακόμα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες, οι οποίοι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μπαρ.   Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκτελεστές φορώντας κουκούλες περπατούσαν την οδό Μεταξά. Αμέσως έφτασαν στο club το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το club ιδιοκτησίας (το κτίριο) του Αντώνη Ρέμου, το γωστό "Opus", το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά και την επίσης γνωστή ψαροταβέρνα "Μπαρμπουνάκι", (το "Joy" βρίσκεται ανάμεσα στα δύο αυτά μαγαζιά), μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών.  Ο ένας από τους δράστες πυροβολούσε με πιστόλι και ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα με περίστροφο. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι. Οι εκτελεστές αποχώρησαν ανενόχλητοι προς την πλευρά που βρίσκεται η ψαροταβέρνα, προς την Ζησιμοπούλου και όχι προς την πλευρά του "Opus", το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο.  Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται σοβαρή κατάσταση. Οι άλλοι 2 τραυματίστηκαν στα πόδια.  Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εκτελεστών, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης.

1 σχόλιο:

  1. ''και δύο Έλληνες, οι οποίοι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μπαρ''

    →ετσι ξεφτιλες ακουμπηστε τα χρηματα σας στους κατσαπλιαδες , για το πως ειχαν οι συγκεκριμενοι ενα τετοιο καταστημα και για το πως το απεκτησαν ας ειναι καλα οι ανυπαρκτοι ελεγχοι της μπουρδελο-πολιτειας μας καθως οπως ειναι γνωστο ασφυκτικοι ελεγχοι αφοορουν μονο τους ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive