Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

TΩΡΑ. Τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών στο μετρό του Λονδίνου: «Παντού αίμα». ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών στο μετρό του Λονδίνου: «Παντού αίμα»
Εκρηξη στο μετρό του Λονδίνου σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες.  H επίθεση,  έλαβε χώρα στη στάση Parsons Green στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Οι συρμοί στο σημείο έχουν ακινητοποιηθεί και τα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται....
 H  έκρηξη προήλθε πιθανώς από κάποια ουσία, που προκάλεσε εγκαύματα στους επιβάτες που βρίσκονταν κοντά. Φωτογραφίες δείχνουν μια τσάντα που φαίνεται να περιέχει ένα δοχείο να έχει αρπάξει φωτιά, χωρίς πάντως να διακρίνονται ζημιές γύρω στο βαγόνι. Το εν λόγω μπιτόνι είναι μέσα σε μια σακούλα του Lidl. Τα δρομολόγια των τρένων έχουν προς το παρόν τροποποιηθεί, ενώ ο συγκεκριμένος σταθμός που βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο έχει κλείσει προσωρινά. Εκεί από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.
Επιβάτες του συγκεκριμένου τρένου έγραψαν στους λογαριασμούς τους στο Twitter πως επικράτησε πανικός και πως «χρειάστηκε να τρέξουν για την ζωή τους».
Άλλοι ανέφεραν πως υπήρξαν «πολλοί τραυματίες», κάποιοι με εγκαύματα, καθώς βρίσκονταν κοντά στο σημείο που εξερράγη το μπιτόνι και άλλοι επειδή ποδοπατήθηκαν κατά την προσπάθεια όλων να βγουν από το τρένο και τον σταθμό όσο γρηγορότερα μπορούσαν ώστε να σωθούν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά και ασθενοφόρο, ενώ εκεί βρίσκονται και ένοπλοι αστυνομικοί.  
Το μετρό του Λονδίνου τουίταρε ότι υπάρχει ένα περιστατικό στο σταθμό Parsons Green το οποίο και ερευνάται. 
Η Αστυνομία από την πλευρά της περιορίστηκε να γράψει στο Twitter ότι «είμαστε ενήμεροι για ένα περιστατικό στο Parsons Green. Οι αξιωματικοί είναι σε επιφυλακή, περισσότερα σε λίγο». 
Το... βρετανικό ΕΚΑΒ στο ίδιο κλίμα: «Είμαστε στο σημείο μαζί με την αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο». 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Είχαμε μια κλήση στις 08:21 και πληροφορίες ότι εκδηλώθηκε φωτία στο σταθμό του τρένο στου Parsons Green. Εχουμε στείλει δύο πυροσβεστικά». 
«Είμαι ασφαλής, έτρεξα να σώσω τη ζωή μου στον σταθμό Parsons Green – πολλοί ποδοπατήθηκαν και τραυματίστηκαν. Δεν είμαι σίγουρη πώς συνέβη, γίνεται λόγος για φωτιά και έκρηξη.»
Σοκαρισμένοι επιβάτες προσπάθησαν να αναζητήσουν πληροφορίες στο Twitter.
«Τι στο καλό συμβαίνει στο Parsons Green – ουδέποτε φοβήθηκα τόσο στη ζωή μου – μπορούν να βγάλουν μια ανακοίνωση;», έγραψε ένας.
Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Τρόμος στο Parsons Green λόγω έκρηξης. Φωτιά σε τρένο. Κόσμος τρέχει να απομακρυνθεί από τον σταθμό.»
Ένοπλοι αστυνομικοί, ασθενοφόρα και τραυματίες με εγκαύματα στο πρόσωπο στο σταθμό Parsons Green 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive