Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΛΗΘΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ HOTSPOT ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Think News-Πλήθος αυτοσχέδιων όπλων εντοπίστηκαν σε hotspot στη Σάμο
Πλήθος αυτοσχέδιων όπλων, ανάμεσα στα οποία σιδερόβεργες, μαχαίρια, λοστοί και κατσαβίδια, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε στοχευμένη επιχείρησή της στη δομή παραμονής μεταναστών στη Σάμο. Ειδικότερα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν
... 11 σιδερόβεργες, 5 μαχαίρια διαφόρων τύπων, 4 καδρόνια, 2 λοστοί, 2 κατσαβίδια, 1 αυτοσχέδια λάμα, κοπίδι, φτυάρι, σκαλιστήρι, τμήμα σχοινιού.  Η επιχείρηση είχε ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες και στο πλαίσιο της πραγματοποιήθηκαν συνολικά επτά προσαγωγές αλλοδαπών, τέσσερις 4 εκ των οποίων ηλικίας από 23 έως 34 ετών συνελήφθησαν.  Για τους συλληφθέντες η αστυνομία εξακρίβωσε την εμπλοκή τους το προηγούμενο βράδυ σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στη δομή παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για το αδίκημα της διέγερσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive