Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μυστήριο αλά CSI με τον σκελετό που βρέθηκε μέσα σε σπήλαιο στο Άσπρο Λιθάρι του Σουνίου. Τελικά το πτώμα γυναίκας ανήκει σε άνδρα;

❱❱ Σε θρίλερ με απρόβλεπτες ανατροπές που θυμίζει το τηλεοπτικό CSI εξελίσσεται η ανακάλυψη του ανθρώπινου σκελετού μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο, σε μια γαλαρία σπηλαίου στην περιοχή Ασπρο Λιθάρι του Σουνίου. Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι πρόκειται πιθανότατα για γυναίκα που ήταν νεκρή...
εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε άνδρα.
Στην πρώτη εκτίμηση είχε οδηγήσει τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών το γεγονός ότι στο κρανίο είχαν απομείνει μακριά μαλλιά πιασμένα με ένα λαστιχάκι αλλοιωμένο από τον καιρό, ενώ μέσα στον ταξιδιωτικό σάκο όπου βρέθηκε ο σκελετός υπήρχε και ένα μάλλον γυναικείο παντελόνι. Χθες ξεκίνησε στην ιατροδικαστική υπηρεσία η ανθρωπολογική εξέταση των οστών, προκειμένου να βγουν σαφή συμπεράσματα για το αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, αλλά και για να εξακριβωθούν ο χρόνος και ο μηχανισμός του θανάτου. Πάντως, το κρανίο φέρει μια τρύπα στο πίσω μέρος του τριχωτού, που οδηγεί σε συνειρμούς για πιθανή εγκληματική ενέργεια.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί ανοίγουν φακέλους εξαφανίσεων από την περίοδο που φέρεται ότι έχασε τη ζωή του το θύμα, ελπίζοντας να ανακαλύψουν την ταυτότητά του. Κοντά στον σάκο βρέθηκαν δύο παλιές πιστωτικές κάρτες, με ημερομηνίες 2009 και 2010 με το ίδιο αντρικό όνομα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν ανήκαν στο νεκρό άτομο.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive