Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: «Φιτίλι» Ερντογάν στις γερμανικές εκλογές – Αρθρο «φωτιά» Τούρκου δημοσιογράφου: Ψηφίστε τους Ακροδεξιούς (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ανταποκριτής στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πώς το επικίνδυνο φλερτ του Ερντογάν με τους Ακροδεξιούς μπορεί να βάλει φωτιά στις γερμανικές κάλπες....
 Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, πριν από τρεις εβδομάδες ο Τούρκος Πρόεδρος είχε καλέσει του Τούρκους που ζουν στη Γερμανία να τιμωρήσουν την κ. Μέρκελ και να μην ψηφίσουν το κόμμα της, ούτε τα άλλα μεγάλα κόμματα τα οποία χαρακτήρισε αντιτουρκικά.      Αυτό φαίνεται, όπως είπε ο Παντελής Βαλασόπουλος, ότι είναι πραγματικότητα καθώς το Σάββατο κυκλοφόρησε άρθρο γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου, του προέδρου της Ενωσης Τούρκων δημοσιογράφων στη Β. Γερμανία, ο οποίος στην εφημερίδα του που εκδίδει στην Γερμανία λέει ότι αν είχε δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζε το Ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία».  Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και την ανταπόκριση του Παντελή Βαλασόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive