Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά τα πράσινα άλογα του Αλέξη, θάχουμε ΚΑΙ πράσινα χοιρινά στη ΔΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Πράσινο» χοιρινό κρέαςΣτο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επέλεξε να προβάλει, ως ένα από τα σημαντικότερα ερευνητικά έργα που υλοποιήθηκαν με επιτυχία το «Πράσινο Χοιρινό Κρέας- Green Pork», στο οποίο βασικός ερευνητικός εταίρος ήταν το Τμήμα...
Τεχνολόγων Γεωπόνων – Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, το έργο και τα αποτελέσματά του θα παρουσιαστούν στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας. Επιπλέον, στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το ερευνητικό έργο θα παρουσιαστεί στους Κινέζους επισήμους προσκεκλημένους, ως επιτυχημένο παράδειγμα διακρατικής ερευνητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive