Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δραματική προειδοποίηση Λέκκα: Πρέπει να εκκενωθεί άμεσα το χωριό Ανάργυροι στο Αμύνταιο - ΦΩΤΟ

Δραματική προειδοποίηση Λέκκα: Πρέπει να εκκενωθεί άμεσα το χωριό Ανάργυροι στο Αμύνταιο - ΦΩΤΟ
Ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας, κατά την επίσκεψή του στο χωριό Ανάργυροι στη Δυτική Μακεδονία, εκτίμησε ότι «θα πρέπει να εκκενωθεί άμεσα και στο σύνολό του»....
Ο κ. Λέκκας, μετά τη νέα αυτοψία και τις μετρήσεις από τα μηχανήματα που έχουν εγκατασταθεί, προκειμένου να παρακολουθούν την δραστηριότητα του εδάφους, διαπίστωσε ότι «έχουν εντοπιστεί νέα ρήγματα εντός του χωριού, ενώ έχουν μεγαλώσει τα ήδη υπάρχοντα και πρόσθεσε: «Αυτό που είδαμε ως αποτέλεσμα στους Αναργύρους, μας ενισχύει την άποψη ότι το χωριό θα πρέπει να "φύγει"».
Προειδοποίησε, επίσης, ότι οι βροχές που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση τέτοιων φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive