Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τα παιδιά των ΣΥΡΙΖΑίων παίζουν τους αντικρατιστές. Το βράδυ "επαιξαν" στην παιδική χαρά του ΥΕΝ. Η εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ: Για βάλτε την πιο τρελή φαντασία σας να συνεργστεί με το μυαλό -ΑΝ υπάρχει ακόμα- και υποθέστε ότι ομάδα αναπήρων, συνταξιούχων, απεργών, να έκαναν "εφόδους" στη Βουλή, 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβίκωνας στη βουλή
σε υπουργεία κ.λ.π. κι αφού τελειώσουν την "εφοδο" υπο πλήρη τηλεοπτική κάλυψη και συλληφθούν, κατ οδόν πρός ΓΑΔΑ, -για τα δέοντα -τα "οργανα" της ΕΛ.ΑΣ λάβουν εντολή απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να επιστρέψουν τους .. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβίκωνας στη βουλή
παραβατικούς κάνοντας τους ταξιτζήδες ΑΝΕΥ κομίστρου στη ... βάση τους, ζητώντας συγγνώμη για την ενόχληση.... Αυτό εχει συμβεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές απλά γιατί αναρχοαλήτες, κουκουλοΦΛΩΡΟΙ, μπαχαλάκηδες, ρουβίκωνες, καταληψίες,  κ.λ.π. αλητήριοι, είναι "σύντροφοι', συγγενείς, παιδιά (Ν.Βούτση , Τ.Κουράκη, κ.λ.π. ή ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ (περίπτωση συντρόφισσας Βασιλικής Λέβα, Νίκου Μανιού, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου κ.λ.π.). 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβίκωνας στη βουλή
Βάλτε λοιπόν σε ... υπερωρίες το μυαλουδάκι σας και καταλήξτε: ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ & ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΥ... ΟΧΛΗΣΕΩΣ; Τους δώσανε κι όλας ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ στέκι ... ΚΕΠ "διάδοσης ιδεών" ΜΕΣΑ στην πλατεία ΕΞαχρείων ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕΡΒΕΡ στο ΕΜΠ. Εμείς καταλήξαμε, γιατί ΑΥΤΟΙ είναι Κυβέρνηση σήμερα κ.λ.π.
Το βίντεο από την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο παλαιό κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας, στο Πασαλιμάνι, αναρτήθηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβίκωνας στη βουλή
 Το μεσημέρι της Παρασκευής, πέντε με έξι άτομα εισέβαλαν στους ορόφους του κτιρίου πετώντας φέιγ βολάν, με αφορμή το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive