Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Κουρελαρία. Μια καλά κρυμμένη εγκληματική οργάνωση. Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη



Το άρθρο περιγράφει μια τραγική κατάσταση, που μπορεί να είναι αληθινή.
ΛΟΓΙΚΗ, ΤΡΕΛΛΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Παρατηρώντας κανείς όσα έχουν συμβεί απο τη μεταπολίτευση και μετά, διαπιστώνει ότι το αύριο θα είναι πάντα χειρότερο απο το σήμερα. Αυτό πλέον είναι νόμος, ένας κοινωνικός νόμος που αφορά την Ελλάδα. Κάθε φωτιά φέρνει και θα φέρνει πάντα μια μεγαλύτερη φωτιά...Ο υψηλός ρυθμός με τον οποίο συμβαίνουν οι μεταβολές πρός το χειρότερο στην Ελλάδα, δείχνει ότι η χώρα οδηγείται με ταχύτητα προς μιά κατάσταση, που ξεφεύγει απο τη παρούσα "τάξη", κατά το κοινώς λεγόμενον.

Πρέπει κανείς να αντιληφθεί το γρηγορότερο τη σχέση της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας με το χάος. Περισσότερο όμως, πρέπει να προσπαθήσει να αντιληφθεί μια "κρυφή" τάξη που κρύβει πάντα μέσα του το χάος και που μπορεί να δημιουργηθεί και απο μόνη της.

Λεπτά σημεία τα ανωτέρω για μια άρχουσα τάξη Κουρελαρία, που το παίζει πολύ απο "Ιχώρ" αλλά απο "κούκου" τίποτα. Το Σύμπαν δεν την αγαπά και έτσι συνεχώς βυθίζεται.

Μαλάκες με Διαβατήριο είναι τα παιδιά της Κουρελαρίας, αποδεδειγμένα και συνεχόμενα.

Η ΦΥΛΑΚΗ
Φυλακή δεν είναι μόνο αυτή η γνωστή σε όλους. Υπάρχει και μια άλλη. Είναι αυτή που σας χτίζουν τεχνηέντως στον εσωτερικό και στον εξωτερικό σας κόσμο, μέσα απο αντιλήψεις, από ψεύτικες γνώσεις, απο παραπληροφόρηση. Απο τη στιγμή που δεν μπορείς να δείς την πραγματικότητα ή έστω ένα μεγάλο φάσμα αυτής, ζείς σε φυλακή. Ο καθένας έχει την φυλακή του. Οι πολλοί όμως δεν βλέπουν ούτε τα κάγκελα.

Ακόμη και τα κάγκελα της φυλακής να σπάσετε δεν θα μπορέσετε να ζήσετε ελεύθεροι. Φυλακισμένοι θα είστε και πάλι. Δεν αρκεί μόνο η αρετή και η τόλμη, χρειάζεται και κάτι άλλο.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ"
Σκεφτείτε ότι ζείτε σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το έγκλημα, το οποίο προστατεύει η αστυνομία και το οποίο νομιμοποιεί η δικαιοσύνη. 

Στο κόσμο αυτό θα δουλεύετε μόνο εσείς και τα κέρδη σας θα τα παραδίνετε υποτακτικά στους εγκληματίες που σας διοικούν, οι οποίοι θα τα οικιοποιούνται και θα τα διαχειρίζονται χωρίς να σας δίνουν κανένα λογαριασμό.

Αν επιπλέον θεωρήσετε ότι ζείτε μέσα σε μια φυλακή και δεν "δείτε" τον δεσμοφύλακά σας, δεν θα απελευθερωθείτε ποτέ. Καιρός να τον δείτε.

Να θυμάσθε ότι στη "φυλακή" πάντα κάποιοι σας "βλέπουν" και ανάλογα σας "βασανίζουν" κρατώντας σας όσο περισσότερο μπορούν στη "φυλακή". Μη πιστέψετε ποτέ ότι οι δεσμοφύλακες "μαλλώνουν". Σας παίζουν μπάλα, για να έχετε κάτι να ασχολείσθε. Μόλις κλείσει η πόρτα είναι παρέα.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Το ιερό δισκοπότηρο είναι 230 δις ευρώ ιδιωτικό χρέος συν 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια συν 290 δις ευρώ εξωτερικό χρέος. Όλα μαζί 650 δις ευρώ (περασμένα και στον προϋπολογισμό και όλα "εγγυημένα", απλά δεν σας το έχει πεί κανείς, γιατί είναι όλοι μια παρέα αποτυχημένων απατεώνων). Με αυτά τα "απόκρυφα" δεδομένα η Ελλάδα βγαίνει "αναβαθμισμένη" απο τους οίκους αξιολόγησης (που κατά σύμπτωση δεν είχαν πάρει ποτέ είδηση τα Greek statistics επι Σημίτη και Καραμανλή, που χρεοκόπησε τη χώρα και μετά έγινε αφρός ξυρίσματος) στις "αγορές" αυξάνοντας το χρέος, χωρίς βιωσιμότητα του χρέους και με μια νέα Τράπεζα Ανάπτυξης με εγγυήσεις ό,τι "υπάρχει" στο Αγγλικό δίκαιο. Οι παλιές συστημικές πάνε για σκότωμα. Δεν βγαίνει το μαγαζί.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ

Καλύτερα να "την" πατήσετε τώρα, να τελειώνουμε. Παρατράβηξε κιόλας η πολιτειακή ανωμαλία. Αυτά που γίνονται δεν περνάνε. Τρέχετε εκτός χρόνου πρός λάθος κατεύθυνση με λάθος οδηγούς, κάτι τύπους που κλείνουν τα μάτια στα ναρκωτικά, στα λαθραία και στο μαύρο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive