Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί που πήγαν στα παρατημένα μωράκια στο Περιστέρι. Στον εισαγγελέα οι γονείς που άφησαν μόνα τα δίδυμα μωρά τους. Η 15χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύζυγός της συνελήφθησαν για έκθεση των παιδιών σε κίνδυνο

Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί που πήγαν στα παρατημένα μωράκια στο Περιστέρι
Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, οδηγήθηκαν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς, μια ανήλικη μητέρα, μόλις 15 ετών και ο 23χρονος σύζυγος της, οι οποίοι εγκατέλειψαν μόνα τους στο διαμέρισμα που μένουν στο Περιστέρι, τα δίδυμα αγοράκια τους, ηλικίας 4 μηνών...
χωρίς να σκεφτούν τις επιπτώσεις που είχε η πράξη τους.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε χτες το απόγευμα, όταν ένοικος της πολυκατοικίας ειδοποίησε την αστυνομία γιατί άκουγε κλάματα μωρών στο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς τους έλειπαν. Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί, αρχικά δεν άκουγαν τίποτα, αλλά κάποια στιγμή τα μωρά άρχισαν πάλι να κλαίνε και γι' αυτό κάλεσαν εισαγγελέα και μπήκαν στο σπίτι.
Εκεί βρήκαν τα δίδυμα στις κούνιες τους, σε ένα περιβάλλον περιποιημένο και καθαρό και τα μετέφεραν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία τους, ενώ επίσης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση υγιεινής και σίτισης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους νεαρούς γονείς, οι οποίοι είπαν ότι άφησαν τα μωρά να κοιμούνται και έφυγαν με το μηχανάκι τους, για να κάνει μια εξέταση ο 23χρονος, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εγκατέλειψαν τα παιδιά λόγω ανωριμότητας, ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη. Η ανήλικη μητέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Ανηλίκων, η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη και την άφησε ελεύθερη, ενώ ο 23χρονος θα δικαστεί αύριο στο αυτόφωρο.
Το νεαρό ζευγάρι με τα μωρά, έμεναν σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι γονείς τους, οι οποίοι και τους στήριζαν οικονομικά.
Τα δίδυμα θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και θα αποφασίσει η εισαγγελέας ανηλίκων για την τύχη τους.
Ακόμη και οι αστυνομικοί λύγισαν με την υπόθεση εγκατάλειψης βρεφών αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι. Όπως έγινε γνωστό ανήλικη μητέρα, εγκατέλειψε μαζί με τον νεαρό πατέρα, για πολλές ώρες κλειδωμένα, 4 μηνών δίδυμα βρέφη, μέσα στο διαμέρισμα τους.
Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν γείτονας του ζευγαριού άκουγε επί ώρες το γοερό κλάμα των παιδιών και τελικά ειδοποίησε την Αστυνομία, φοβούμενος για την υγεία των διδύμων.
Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, άκουσαν και οι ίδιοι το κλάμα των παιδιών και άμεσα ενημέρωσαν Εισαγγελέα, αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού.
Όπως ανέφερε στην Espresso ο Βασίλης Κόκκαλης, ο άνθρωπος που ενημέρωσε την Αστυνομία: «Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά ανατριχιαστική. Ένα διαμέρισμα κενό από έπιπλα, μόνο τα στοιχειώδη δηλαδή, και στην μέση του σαλονιού μια κούνια με δυο βρέφη μέσα, τα οποία είχαν πλάνταζαν στο κλάμα».
Μάλιστα, η εικόνα που κυριολεκτικά συγκλόνισε τον κ. Κόκκαλη, ήταν η κίνηση μιας αστυνομικού, η οποία πήρε τα δυο βρέφη, αγοράκι και κοριτσάκι και αμέσως τους άλλαξε την πάνα.
Επίσης, με την βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού έφτιαξαν γάλα στα μωράκια και τα τάισαν, καθώς ηταν νηστικά, άγνωστο για πόση ώρα.
Από εκεί και επειτα, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το ζευγάρι που είχε εγκαταλείψει τα παιδιά του κλειδωμένα μέσα στο διαμέρισμα, το οποίο μάλιστα δεν παρουσίαζε εικόνα υγιεινής, έστω και στοιχειώδους.
Γύρω στις 21:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε το ζευγάρι. Η μητέρα των διδύμων είναι μόλις 15 ετών και μάλιστα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί. Ο πατέρας είναι 23 ετών και άνεργος.

1 σχόλιο:

  1. Παντρεμενη "μητερα" τριων παιδιων ετων 15.Πατερας ανεργος αλλα ενεργος σεξουαλικα.Εγκαταλειψη βρεφων σε ενα χωρο ¨ανθυγιεινο".Τσιγγαναριο βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive