Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ στην Τουρκία! "H μάνα του Ατατούρκ δούλευε σε μπουρδέλο στη Θεσσαλονίκη". Μπουτάρη την ήξερες; Της εποχής σου ήταν. ΒΙΝΤΕΟ

Την αποκάλυψη έκανε ο ιεροδιδάσκαλος στην Κωνσταντινούπολη Χασάν Ακαρ και φυσικά συνελήφθη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για "προσβολή της μνήμης του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας" (“Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” ). Ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή του, ότι αυτό προκύπτει από επίσημα αρχεία....Ο Ακάρ χαρακτήρισε "μεγάλο κάθαρμα" τον Κεμάλ και ανέφερε πως "βρήκε αυτό που άξιζε το 1938" (εννοούσε το θάνατο του σφαγέα των χριστιανών στις 10 Νοεμβρίου 1938).

Ο Ακάρ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών χωρίς αναστολή, για τη φράση του για την Ζουμπεϊντέ Χανούμ "Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyordu Selanik'te." !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive