Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τέσσερα νεα ενεργά μέτωπα κατακαίνε οτι απόνειμε στο νησί. Πάντως το drone της Πυροσβεστικής πετάει απο πάνω

Σε πύρινο κλοιό η Ζάκυνθος - Τέσσερα ενεργά μέτωπα


Στη Ζάκυνθο το drone της ΠυροσβεστικήςΣε πύρινο κλοιό βρίσκεται η Ζάκυνθος, μετά την πυρκαγιά στο όρος Βραχίωνας, που μαίνεται από χθες το μεσημέρι, την πυρκαγιά στο χωριό Κοιλιωμένος που κατευθύνεται στο χωριό Αγαλάς και δύο νέες εστίες που έκαναν την εμφάνιση τους αργά σήμερα, κοντά στο χωριό των Βολιμών....
Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας Ζακύνθου, η δύναμη των πυροσβεστών που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νησί ξεπερνά τα 120 άτομα, ενώ δεκάδες είναι τα οχήματα που έχουν φτάσει με το πλοίο της γραμμής για να βοήθησουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
Χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους έχουν γίνει στάχτη, στην περιοχή του Κοιλιωμένου με την φωτιά να κατευθύνεται στο χωριό του Αγαλά. Υπάρχουν φόβοι ότι έχουν καεί στάβλοι με ζώα και αγροτικές καλλιέργειες, αλλά δεν κινδυνεύουν κατοικίες.
Για δεύτερο 24ωρο μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο όρος Βραχιώνας, που έχει κάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους. Η συγκεκριμένη εστία σήμερα το πρωί είχε περιοριστεί αλλά λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αναζωπυρώθηκε σήμερα το απόγευμα.
Πριν μερικά λεπτά δύο νέες εστίες έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή των Βολιμών που έχει δοκιμαστεί δεκάδες φορές φέτος από πυρκαγιές. Οι δύο νέες εστίες βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση η μία από την άλλη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σημεία πυροσβεστική δύναμη για να περιορίσει το μέγεθος της καταστροφής.
Με το πρώτο φως του ηλίου, αναμένονται στο νησί πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα για να συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive