Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΕΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Σύστημα Copernicus: Οι πυρκαγιές έκαψαν 30.000 στρέμματα στην ανατολική Αττική!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύστημα Copernicus: Οι πυρκαγιές έκαψαν 30.000 στρέμματα στην ανατολική Αττική!Νέα διάψευση στην προσωπική εκτίμηση Τσίπρα για το εύρος των καταστροφών από τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική μετά από μια… βόλτα πάνω από τις καμένες εκτάσεις!   Μετά από την άμεση διάψευση από το Αστεροσκοπείο Αθηνών, το ίδιο κάνει και τώρα το ευρωπαϊκό σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης Copernicus.  Σύμφωνα με τη νεότερη εκτίμηση του Copernicus που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η φωτιά έκαψε....
29.714 στρέμματα, δηλαδή σχεδόν 3.500 περισσότερα σε σχέση με τον αρχικό υπολογισμό.  Στην πυρόπληκτη έκταση περιλαμβάνονται 474 στρέμματα που χαρακτηρίζονται ως οικιστική ζώνη.  Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι η φωτιά στην ανατολική Αττική έκαψε περί τα 15.000 στρέμματα, ενώ το Αστεροσκοπείο Αθηνών 26.900. Στην αρχική του εκτίμηση η οποία διορθώθηκε λίγες ώρες αργότερα ανέφερε ότι κάηκαν περίπου 39.120 στρέμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive