Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ένας αγνοούμενος στον φλεγόμενο Βαρνάβα, έκκληση για υδροφόρες. Πρόκειται για τον κύριο Παπαγιαννίδη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ένας άνδρας, μόνιμος κάτοικος Βαρνάβα, αγνοείται τις τελευταίες ώρες, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Καλάμου. Πρόκειται για τον κύριο Παπαγιαννίδη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο....
 Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία έχουν αρχίσει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ο κ. Παπαγιαννίδης έχει χαθεί στη φωτιά ή εάν έχει αναζητήσει κάπου καταφύγιο. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κοινοτάρχης Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου, όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με τους οικείους του. Η κ. Ασημακοπούλου έκανε επίσης λόγο για κίνδυνο εξάντλησης του νερού μέσα στις επόμενες ώρες, κάνοντας έκκληση για αποστολή υδροφόρων.
Τόνισε πως τα αντλιοστάσια του χωριού έχουν καεί και η κεντρική δεξαμενή έχει αδειάσει, με συνέπεια οι πυροσβέστες να πρέπει να πάνε σε μακρινό κρουνό, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της κατάσβεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive