Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΡΟΔΟΣ. Ο "ΣΩΒΡΑΚΟΘΗΣΑΥΡΟΣ" του Βέλγου, με διαμάντια, κοσμήματα ΚΑΙ χασίς. ΟΛΑ στο σώβρακό του

ΕΚΡΥΒΕ: 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα αλλά και 15 γραμμάρια χασίς! Οι υπάλληλοι του Τελωνείου Ρόδου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έκαναν σωματική έρευνα σε Βέλγο τουρίστα που επισκεπτόταν το νησί, επειδή τον θεώρησαν ύποπτο....
και ανακάλυψαν εκατοντάδες διαμάντια μέσα από το παντελόνι του! Αν και δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής προέλευση του 40χρονου Βέλγου, εκείνος προσπάθησε να περάσει στο νησί των ιπποτών από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τις αρμόδιες Αρχές βρέθηκαν, αρχικά, στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους. Αυτό κίνησε τις υποψίες των ελεγκτών, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πιο λεπτομερή έλεγχο.
Αμέσως του ζήτησαν να βγει από την ουρά που είχε δημιουργηθεί και τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τελωνείου, όπου προχώρησαν σε σωματική έρευνα. Κάπου εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μεγάλη έκπληξη, αφού ο 40χρονος έκρυβε τους πολύτιμους λίθους μέσα στο εσώρουχό του. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου αποκαλύφτηκαν τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα αλλά και 15 γραμμάρια χασίς!
Κρυφά
Για την ώρα, ο ίδιος ο 40χρονος δεν έχει δώσει κάποια πειστική εξήγηση στις αρμόδιες Αρχές για τον πολύτιμο θησαυρό που μετέφερε κρυφά, ενώ δεν είναι γνωστό αν καταζητείται σε κάποια άλλη χώρα. Αγνωστα παραμένουν ακόμη η χώρα προέλευσης των διαμαντιών και ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του Βέλγου. Για την προσπάθειά του να εισάγει τα διαμάντια στη χώρα μας χωρίς να τα δηλώσει σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για λαθρεμπορία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

  1. τα διαμάντια τα φέρνουν λαθραία από αφρικη και παν στους εβραίους στην Αμβέρσα Βελγιο, μαυρα και αφορολόγητα απ την αρχή ως το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive