Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΟΙΟΣ ελέγχει την πόλη; Αφγανοί ή Πακιστανοί; Έλληνες πάντως ΟΧΙ. Δείτε τί κάνουν Αφγανοί σε Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΓΑΝΟΙ
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.  Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί... και δημοσιεύτηκε στο Thestival.gr, αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια και στη συνέχεια, τους κούρεψαν με κουρευτικές μηχανές.  Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιοποίησε το thestival.gr, ένας από τους δράστες κουρεύει με ψαλίδι δύο Πακιστανούς την ίδια ώρα που δέχονται χτυπήματα και απειλές από έναν άλλο Αφγανό, ο οποίος φαίνεται να έχει ηγετικό ρόλο.  Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κυκλοφορήσει στα κινητά τηλέφωνα των παραβατικών μελών της αφγανικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με το Thestival.gr οι δράστες της επίθεσης διέδωσαν το βίντεο θέλοντας να αποδείξουν ότι οι ίδιοι έχουν αναλάβει το «κουμάντο» στο κέντρο της πόλης.  Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. → αφγανοι,πακιστανοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος

    · → μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστειας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive