Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ. ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και έφυγε σαν κύριος! | Newsit.gr
-Ο 35χρονος δράστης μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και τον μαχαίρωσε - Συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ σε καφετέρια! - Ήταν συμβασιούχος, έληγε η σύμβασή του και ήταν να μην ανανεωθεί - Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς δέχθηκε δυο μαχαιριές και νοσηλεύεται στο Θριάσιο....
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε δημαρχείο της Δυτικής Αττικής, όταν ένας απολυμένος συμβασιούχος μπήκε στο γραφείο του δημάρχου Ελευσίνας και τον μαχαίρωσε. Έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ο άνδρας, που αρχικά κατάφερε να διαφύγει, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας. Ο δήμαρχος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης δούλευε ως συμβασιούχος.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κ. Τσουκαλάς, έχασε αρκετό αίμα καθώς από το χτύπημα με το μαχαίρι προκλήθηκε ζημία σε μία μεγάλη αρτηρία. Ο δήμαρχος χειρουργήθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive