Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΠΛΟΚΗ; Α, πα, πα! Το δώρο του Ωνάση ( μισό εκατομμύριο) στον Γεώργιο Παπανδρέου για την διάσωση εφημερίδας. Του Κώστα Μανώλα. ( φωτό - βίντεο)

Οι σχέσεις πολιτικών, εκδοτών και επιχειρημάτων  δεν ειναι πολιτικό φαινόμενο μόνο της εποχής μας, παλαιότερα ίσως ήταν στενότερες και πιο εξαρτημένες. Μάλιστα εκείνη την εποχή οι  εκδότες ήταν δημοσιογράφοι και όχι επιχειρηματίες και οικονομικές δυνατότητες που είχαν ήταν  περιορισμένες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συχνά η οικονομική στήριξη από φίλους. Μια μαρτυρία της αείμνηστης δημοσιογράφου Μαρίας Ρεζάν το επιβεβαιώνει σ´ ένα βαθμό. Η Μαρία Ρεζάν στο βιβλίο της " Με Νοσταλγία"... αναφέρεται στην οικονομική βοήθεια που είχε δώσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης στον Γιώργο Πάπανδρέου για να την διαθέσει με την σειρά του   ο "Γέρος" στην στήριξη μιας εφημερίδας που υποστήριζε την παράταξη του.
Δείτε σχετικό βίντεο συνέντευξης Λεωνίδα Κύρκου που αναφέρεται σε γεγονότα εκείνης τηςπολιτικής περιόδου.

1 σχόλιο:

  1. TO TI ΛΕΕΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΡΕΖΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ,ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΩΡΦ ΜΟΛΟΤΩΦ!!!!!!ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ.Η ΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ ΗΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟΥ ΜΑΡΞ ,ΡΟΖΑΣ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive