Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Δεν ξανάγινε! Πήγε να κάνει το... χάμστερ και σκοτώθηκε

❱❱ Μαρτυρία-σοκ φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Λιβαδειά!Τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τον αδικοχαμένο 24χρονο. «Ραντεβού» με τον Χάρο είχε δώσει ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ την Κυριακή στα Κρύα Νερά Λιβαδειάς, όταν συνεθλίβη από έναν νερόμυλο στον οποίο προσπάθησε να φωτογραφηθεί...
λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη φετινή Super League με τον Λεβαδειακό.Μάλιστα, ο άτυχος νεαρός είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στη Χαλκιδική, αλλά δεν πρόλαβε το λεωφορείο με τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας κι έτσι πήγε με τρένο μόνος του στη Λιβαδειά, όπου συναντήθηκε μαζί τους!
Η μαρτυρία ενός αγαπημένου φίλου, του Χρήστου Μπακόλα, ο οποίος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του πριν από την τραγωδία, είναι συγκλονιστική.
Τους βύθισε στο πένθος
«Eτρεχε σαν το χάμστερ στον νερόμυλο και δυστυχώς δεν μπορούσε να σταματήσει» ανέφερε για τον φίλο του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγο πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας του.
Λίγο πριν πάει στο γήπεδο, ο 24χρονος Χρήστος είδε τον νερόμυλο και αποφάσισε να τον πλησιάσει για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες των φίλων του, άρχισε να τρέχει μέσα σε αυτόν, όμως ο μύλος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορούσε να σταματήσει. Ο νεαρός κατάλαβε ότι είχε χάσει τον έλεγχο και προσπάθησε να πηδήξει έξω από τον νερόμυλο, όμως τα πτερύγια τον χτύπησαν στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
«Η ταχύτητα που ανέπτυξε ο νερόμυλος έγινε τόσο μεγάλη, που δεν σταματούσε με τίποτα. Οταν κανείς δεν κατάφερε να τον σταματήσει, τότε σε κλάσματα δευτερολέπτου, αφού πανικοβλήθηκε, πήρε την απόφαση να πηδήξει έξω.
Θανάσιμο χτύπημα
Ο νερόμυλος και οι ακτίνες του τον χτύπησαν στο κεφάλι θανάσιμα. Η παρέα τον απεγκλώβισε αλλά ήταν ήδη αργά, όλα έγιναν σε μία στιγμή. Μετά το περιστατικό κανένας μας δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Με κλάματα τα 50 άτομα που ήμασταν μαζί αποχωρήσαμε για Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο φίλος του.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μετέφεραν τον αιμόφυρτο Χρήστο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.
H «Espresso» επικοινώνησε με πρόσωπο του στενού συγγενικού περιβάλλοντός του, που τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή: «Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Δεν το ξέραμε πως θα πάει στο παιχνίδι. Οι αστυνομικοί πήραν τη μητέρα του τηλέφωνο και της το ανακοίνωσαν. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε έτσι από κοντά μας. Ηταν ένα χαρούμενο παιδί. Δεν μπορούμε να δεχτούμε πως έφυγε τόσο γρήγορα. Αγαπούσε την ομάδα του, όπως την οικογένειά του».

1 σχόλιο:

  1. και δεν μας εφθαναν τα τροχαια στα οποια προστιθενται και ολων των ειδων τα θανατηφορα περιστατικα ή περιστατικα με σοβαρους τραυματισμους,εχουμε μεινει τοσοι λιγοι και φευγουν οι ελληνες τοσο αδικα στην ουσια για το τιποτα .....τεραστιος πονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive