Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ. ΦΩΤΟ


Εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις - Ανησυχίες των πυροσβεστών για τα διάσπαρτα σπίτια που υπάρχουν στην περιοχή.....

Ανεξέλεγκτη η φωτιά που έχει κυκλώσει τον Κάλαμο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πευκοδάσος στον Κάλαμο Αττικής προς τους Αγίους Αποστόλους...
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη εκκενώθηκαν προληπτικά δύο κατασκηνώσεις στην περιοχή, πρόκειται για την "Kinderland" και την "Αναγέννηση".
Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικινδυνη καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες ενώ άνδρες της πυροσβεστικής κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα σπίτια του.
 Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι αρκετά μεγάλη, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια που προς το παρόν δεν απειλούνται.
Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και εναέρια μέσα, καθώς και οχήματα των ΟΤΑ και ιδιωτών που εθελοντικά συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάσβεσης.
1

1
Δήμαρχος Ωρωπού: Καίγονται σπίτια, έκκληση για εναέρια μέσα.
Μεγάλη φωτιά στον Κάλαμο Αττικής
Έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα έκανε ο δήμαρχος Ωρωπού στον ΣΚΑΪ για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στον Κάλαμο. Ο δήμαρχος ανέφερε πως καίγονται αυτή την ώρα σπίτια, χωρίς να γνωρίζει συγκεκριμένο αριθμό και πως η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγω της πυκνής βλάστησης.
1
Νωρίτερα, εκδηλώθηκαν άλλες τρεις πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Είναι στην περιοχή Στρογγύλη στα Καλύβια Θορικού, στο Μαρκόπουλο και στο Θυμάρι Λαυρεωτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive