Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Πέθανε η 51 χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση του ISIS στη Βαρκελώνη, στους 16 πλέον τα θύματα της μουσουλμανικής τρομοκρατικής επίθεσης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση στη Βαρκελώνη
Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν η 51χρονη Ελληνίδα, που είχε και τη γερμανική υπηκοότητα, η οποία είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο  Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης. «Σήμερα το πρωί...
πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας, την οποία επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Μετά το θάνατο της 51χρονης ο αριθμός των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης ανεβαίνει στους 16.
Χθες περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή αυτή που ο μπαμπάς της είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχε την Γερμανική υπηκοότητα κι οχι την Γερμανική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive