Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Βάσεις 2017: Δείτε τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσα από το "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Βάσεις 2017: Δείτε εδώ τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Αγωνία τέλος για τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων 2017, αφού δημοσιεύτηκαν οι βάσεις στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. Από τις 10.00 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, στην πλατφόρμα....
http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο). Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους και να αναρτηθούν επίσης αύριο, Τετάρτη. Επιπλέον, στην ίδια πλατφόρμα του υπουργείου, από τις 11:00, θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Δείτε τις βάσεις κάνοντας κλικ στα αρχεία

Σύγκριση με τις βάσεις του 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive