Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Μνημονιακή Ελλάδα 2017 - Μόνος και αβοήθητος τρώει από τα σκουπίδια και εκλιπαρεί για βοήθεια. ΑΝ τον έλεγαν Μεχμέτ κι οχι Νίκο θα υπήρχε λύση.ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Ελλάδα 2017 - Μόνος και αβοήθητος τρώει από τα σκουπίδια και εκλιπαρεί για βοήθεια
Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο 60χρονος άνδρας που ζεί σε οικόπεδο έξω από το σπίτι του στις άθλιες συνθήκες που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο κ. Νίκος, ο οποίος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία, ζεί μεγάλο χρονικό διάστημα στον δρόμο με μοναδική του συντροφιά την σκυλίτσα του....

Την τροφή του καθημερινά την προσφέρουν οι γειτονες του, ο ίδιος δεν έχει κανένα εισόδημα.
Δεν θέλει να απομακρυνθεί απο το σημείο που ζεί, που ουσιαστικά αποτελεί τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του. Το μόνο που ζητά είναι να καθαριστεί το σπίτι του έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει μέσα σε αυτό καθώς και την βοήθεια των τοπικών αρχών προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο επίδομα.
Οι κάτοικοι της περιοχή ζητούν απο τους τοπικούς φορείς να αναλάβουν δράση προκειμένου να μπεί ένα τέλος στο δράμα του 60χρονου.
Δείτε εδώ φωτογραφίες:

patrastimes

1 σχόλιο:

  1. ολα τζαμπα βεβαια και δωρεαν για τους λαθρο πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα
    ενω οι ελληνες στην πεινα και να αργοπεθαινουν,ελληνες ανεργοι-ζητιανοι-αστεγοι στον δρομο κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive