Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ. Μεγάλη πυρκαγιά στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων


Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη, κοντά στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων.   Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8 το απόγευμα, σε σημείο κοντά σε παλιά χωματερή της περιοχής.   Η πυρκαγιά γρήγορά εξαπλώθηκε, παρά την άπνοια, και πλησιάζει στον οικισμό.   Σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων επιχειρεί επί τόπου...
ενώ ζητήθηκε συνδρομή από τους όμορους νομούς. Νωρίτερα και όσο υπήρχε φως, έγιναν δύο ρίψεις νερού από Καναντέρ.  Αργά το βράδυ και χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των πεζοπόρων τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απετράπη ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς μέσα στον οικισμό.  Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υδροφόρες του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ μάχη με τις φλόγες δίονουν και κάτοικοι της περιοχής. Οι καιρικές συνθήκες είναι ήπιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive