Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κι ακόμα δε σφίξανε οι ζέστες. Επίδομα χειρισμού ... σφραγίδας!! για τους υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή. Το νομοσχέδιο... που αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, προβλέπει μεταξύ άλλων ειδικό επίδομα «χειρισμού σφραγίδας και άλλων εργαλείων επικύρωσης εγγράφων» ύψους 50 ευρώ σε μηνιαία βάση. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, το μέτρο αποσκοπεί στην ανακούφιση των υπαλλήλων, ειδικά των Εφοριών, που κάνουν χρόνια χρήση σφραγίδας, ενώ προβλέπει μάλιστα και ειδικό κονδύλι για την παροχή ιατροφαρμκευτικής περίθαλψης και φυσικοθεραπείας για όσους πάσχουν από προβλήματα από τη χρήση της, όπως τενοντίτιδα και το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα. Το μέτρο αποσκοπεί στην ανακούφιση των υπαλλήλων. Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε λίγο θα δώσει και επίδομα πασιέντζας», όπως αναφέρεται σε σημερινό δελτίο τύπου του κόμματος.  Άγνωστη, άλλωστε, παραμένει η στάση των εταίρων στο θέμα καθώς η χρήση σφραγίδας στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. είναι άγνωστη και είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive