Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Οι Anonymous Greece επιτέθηκαν στην Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων - Απέσπασαν μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών!

Οι Anonymous Greece επιτέθηκαν στην Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων - Απέσπασαν μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών!
Για άλλη μια φορά οι Έλληνες Anonymous έδειξαν τα «δόντια» τους προς την γείτονα χώρα στα πλαίσια της διαδικτυακής επιχείρησης #OpTurkeyBlackout και επιτέθηκαν στην Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων από όπου κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικές πληροφορίες. Οι Anonymous Greece κατάφεραν να «σπάσουν»...
μεγάλη βάση δεδομένων με στοιχεία και απόρρητες πληροφορίες από την Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων.
Σε συνέχεια της πρόσφατης εξαγγελίας των Ελλήνων Anonymous για την έναρξη της επιχείρησης OpTurkeyBlackout, οι διαδικτυακές επιθέσεις συνεχίζονται και οι hackers χτυπούν διάτρητες τουρκικές ιστοσελίδες.
Η ακτιβιστική οργάνωση Anοnymous Greece ήδη ξεκίνησε το νέο κύμα μαζικών κυβερνοεπιθέσεων, εξαγγέλλοντας την επιχείρηση OpTurkeyBlackout.
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε πρόσφατη δημοσίευση μας, η επιχείρηση #OpTurkeyBlackout ξεκίνησε στις 12/7/2017 και θα διαρκέσει έως τις 22/7/2017, έχοντας ως στόχο να προκαλέσει “Blackout” σε τουρκικές ιστοσελίδες και υποδομές.
Η σελίδα που φέρεται να έχει δεχτεί την επίθεση είναι στο subdomain http://dzkk.tsk.tr που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να λειτουργεί.
Όλα τα αρχεία που διέρρευσαν, περιέχονται σε ένα αρχείο .rar που συμπεριλαμβάνει:
Δεδομένα από αγορές και άλλα έντυπα.
– Φωτογραφίες από ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν την 07-06-2017 (και όχι μόνο)
– Ονόματα και emails, domains, λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν, εκτυπωτές, IPs
– Αρχεία PDF
Ας τα δούμε κατά σειρά
Το αρχείο είναι μεταφρασμένο από τα τουρκικά στα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive