Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη: Αργομισθία 3.000 ευρώ για την Άννα Παναγιωταρέα. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποκάλυψη: Αργομισθία 3000 Ευρώ Τον Μήνα Για Την Κολλητή Του Σαμαρά, Παναγιωταρέα
Στη συνεδρίαση της Εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία αποκαλύφθηκαν για ακόμη μια φορά τα αίσχη του κυκλώματος Σαμαρά. Ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο «Ερρίκος Ντυνάν» Νίκος Κρέτσης...
 απαντώντας στις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε ότι η γνωστή κολλητή του Σαμαρά, Άννα Παναγιωταρέα λάμβανε μισθό 3000 ευρώ τον μήνα από το Γραφείο Τύπου του νοσηλευτικού ιδρύματος, χωρίς καν να πατάει το πόδι της!  Από την    Κρέτση επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η ασυδοσία των πολιτικών προσώπων και οι προκλητικές δωρεάν νοσηλείες τους σε σουίτες, καθώς και η εμπλοκή Άδωνι Γεωργιάδη στο ξεπούλημα του «Ερρίκος Ντυνάν» εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.  Τέλος, αποδεικνύεται πως η τροπολογία Βορίδη για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν» ήταν φωτογραφική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive