Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΣΑ! Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο φανατικός ισλαμιστής που της επιτέθηκε (VIDEO)

melisa
Καθυστερημένη ευαισθησία έδειξε η δικαιοσύνη στην Τουρκία. Χρειάστηκε να προκληθεί κατακραυγή μετά τις εικόνες που έκανε το γύρο των ΜΜΕ στις οποίες διακρίνεται ένας άνδρας να επιτίθεται και να χτυπάει μια νεαρή γυναίκα μέσα σε ένα μίνιμπας στην Κωνσταντινούπολη...
κατηγορώντας την, όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ότι φορούσε σορτσάκι τον ιερό μήνα του ραμαζανιού.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο φαίνεται ένας άνδρας που κάθεται σε ένα μίνιμπας. Ο άνδρας  που αναγνωρίστηκε αργότερα ως Ερτζάν Κιζιλατές κατευθυνόμενος προς την έξοδο χτυπάει μια γυναίκα που κάθεται μπροστά του. Η νεαρή γυναίκα σηκώνεται αμέσως στην προσπάθειά της να αμυνθεί, όμως ο άνδρας την σπρώχνει και αποβιβάζεται από το λεωφορείο ενώ εκείνη πέφτει κάτω.
Πριν από την επίθεση, που διαπράχθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ο άνδρας φέρεται να είπε στην κοπέλα: «Ντύνεσαι έτσι κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού; Δεν ντρέπεσαι;» σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε το θύμα και μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν. «Του είπα να μην κοιτάει (…) και εκείνος ανταπάντησε “εάν μου δείχνεις τους γλουτούς σου, πώς μπορώ να μην κοιτάζω;”» συνέχισε η ίδια. Η Ασένα Μελισά Σαλάμ, 21 ετών, κατέθεσε αμέσως μήνυση.
Ο δράστης  συνελήφθη τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, όμως αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα, προς μεγάλη απογοήτευση των φεμινιστικών οργανώσεων, έγραψε η εφημερίδα Hürriyet.
Η Σαλάμ κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα, με το οποίο αμφισβήτησε  την απόφαση απελευθέρωσης του δράστη. Κατόπιν η εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με πολλά ΜΜΕ. Όμως, όπως γράφουν τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποδείχθηκε ότι ο άνδρας καταδικάστηκε ήδη διάπραξη φορολογικών αδικημάτων και διώκεται επίσης και για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Η ετικέτα #melisasaglamyalnizdegildir (η Μελίσα Σαλάμ δεν είναι μόνη) έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive