Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ. 'ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

φωτο4
Στην πρώτη γραμμή της πορείας διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βιώνουν στο Μενίδι βρέθηκαν ξανά οι τραγικοί γονείς του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα. Οι δολοφόνοι του Μάριου παραμένουν ασύλληπτοι. Οι γονείς με δάκρυα στα μάτια και με περίσσια αξιοπρέπεια κρατούν το πανό με το οποίο ζητούν να βρεθούν οι δολοφόνοι....



Με ένα μεγάλο πανό κρεμασμένο στο δημαρχείο του Μενιδίου οι κάτοικοι υπενθυμίζουν σε όλους ότι βρίσκονται στις κινητοποιήσεις κατά της εγκληματικότητας για 19 μέρες στη σειρά και δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν την ασφάλεια και την ηρεμία τους στην περιοχή.
Εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία δημαρχείου με τους περισσότερους να φορούν τα αθλητικά τους ρούχα ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν μανάδες με μικρά παιδιά, το παρών δίνει και ο δήμαρχος του Μενιδίου Ιωάννης Κασσαβός πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους του και φορείς του δήμου.
Οι κάτοικοι αφού έκαναν πορεία στο κέντρο του Μενιδίου ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive