Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ !! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΝΙΜΠΑΛ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ: Φυλακισμένος σε ειδικό γυαλί εδώ και 39 χρόνια.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

χανιμπαλ4-600x276

Η συγκλονιστική ταινία η «Σιωπή των Αμνών» δεν ήταν αποτέλεσμα ενός τυχαίου φανταστικού σεναρίου, αλλά βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα.  Συγκεκριμένα, βασίστηκε στην ιστορία του Ρόμπερτ Μόντσλεϊ από το Λίβερπουλ, ο  οποίος το 1973 σκότωσε τον άνθρωπο που του νοίκιαζε το σπίτι που διέμενε, δαγκώνοντάς τον στην καρωτίδα....
Τότε του αποδόθηκε το παρατσούκλι Blue (Μπλε), από το χρώμα που πήρε το πρόσωπο του θύματός του, αφού το σκότωσε. 
xanimpal
Οπως είπε ο ίδιος, σκότωσε τον σπιτονυκοκοίρη του γιατί του είχε δείξει φωτογραφίες παιδιών που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.  Ετσι, αρχικά, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, καθώς κρίθηκε ψυχικά άρρωστος, Οταν, όμως, σκότωσε με κουτάλι έναν συγκρατούμενό του,- τότε κέρδισε το παρατσούκλι «Hannibal the Cannibal» (Χάνιμπαλ ο Κανίβαλος), παράλληλα με το Spoons (κουτάλι) –  μεταφέρθηκε στην απομόνωση τον φυλακών HMP Wakefield, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.  
χανιμπαλ1
Οι φύλακες κατάφεραν να μπουν στο κελί του, 9 ώρες μετά το έγκλημα, αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα: ο 64χρονος, σήμερα, Μόντσλεϊ είχε φάει τον εγκέφαλο του συγκρατούμενού του.  Στις ίδιες φυλακές, κατάφερε να σκοτώσει ακόμα 2 ανθρώπους, πριν τα μέτρα ασφαλείας γίνουν πιο αυστηρά. Τα τελευταία 10 χρόνια, δημιουργήθηκε ειδικό γυαλί από πλαστικό τζάμι για τη φύλαξή του. Από εκεί, ο Μόντσλεϊ βγαίνει μόνο μία ώρα την ημέρα, ώστε να αθληθεί, μαζί με 6 αστυνομικούς.  Θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δολοφόνος της Βρετανίας, ενώ έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο απομόνωσης στις φυλακές από κάθε άλλο κρατούμενο (39 χρόνια στο σύνολο).  Φωτογραφίες από το κελί του δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και οι μόνες φωτογραφίες του προέρχονται από ένα ντοκιμαντέρ που έγινε για τη ζωή του πριν χρόνια, ωστόσο οι μαρτυρίες τον θέλουν να ζει όπως ακριβώς ο Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών». 
χανιμπαλ3
 Τα παιδικά του χρόνια, χαρακτηρίστηκαν από τη βία, καθώς, ο πατέρας του τον ξυλοκοπούσε άγρια, καθημερινά, την ώρα που γυρνούσε από τη δουλειά και ο ίδιος, μεγάλωσε μεταξύ σπιτιού κι ορφανοτροφείου.  Μαλιστα, ο Μόντσλεϊ είχε δηλώσει παλιότερα για τα θύματά του: «Αν είχα σκοτώσει τους γονείς μου το 1970, κανένας από τους ανθρώπους αυτούς δεν θα είχε χρειαστεί να πεθάνει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive