Κυριακή 14 Μαΐου 2017

«Ηλεκτροφόρος φράχτης» στην Ουγγαρία και Στρατόπεδα κράτησης κατά των «λάθρο»

456
Η  Ουγγαρία για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στην χώρα, συνέδεσε με ρεύμα τον συρμάτινο φράχτη που έχει τοποθετήσει στα σύνορα με την Σερβία. Στην  σχετική είδηση αναφέρεται πως στο τμήμα του φράχτη στην περιοχή  Ρόσζκε, τοποθετήθηκαν πινακίδες στα αραβικά, στα ουγγρικά και στα σερβικά που γράφουν "Προσοχή ηλεκτροφόρος φράχτης"...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς σε δήλωση που έκανε στις 7 Μαρτίου, είχε πει πως για να εμποδιστεί η είσοδος των μεταναστών στην χώρα, θα στηθεί ένας δεύτερος συρμάτινος φράχτη στ ασύνορα με την Σερβία, στον οποίο θα παρασχεθεί ρεύμα.
Η Ουγγαρία για να σταματήσει το ρεύμα των λαθρομεταναστών είχε στήσει αγκαθωτά συρματοπλέγματα , στα σύνορα της με Σερβία και Κροατία και αύξησε τις ποινές για παράνομη είσοδο.
Στα πλαίσια των μέτρων παρεμπόδισης των λαθρομεταναστών, και με την στήριξη των εταίρων της στην ομάδα του Βίζεγκραντ (Τσεχία, Πολωνία κι Σλοβακία) μεταφέρθηκαν στα σύνορα της ενισχύσεις από στρατιώτες και αστυνομικούς.
Με νόμο που ψηφίστηκε στις 7 Μαΐου, οι πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και παιδιά, κατά την διάρκεια της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, θα κρατούνται υποχρεωτικά σε στρατόπεδα που θα στηθούνε στα σύνορα και ανακοίνωσε πως γενικά όσοι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται θα απελαύνονται από την Ουγγαρία.
ΜΚΟ κατηγορούν τις δυνάμεις ασφαλείας, πως χρησιμοποιούν βία σε βάρος μεταναστών και τους στέλνουν πίσω στην Σερβία…Αλλά η Ουγγαρία απαντά οτι τα Σύνορα των Χωρών είναι για φυλάσσονται!
Σχόλιο: H Ουγγαρία ανήκει στην Ε.Ε ή μου φαίνεται …Θα τρέξει τώρα ο Αβραμόπουλος να τους βάλει πρόστιμο ; Σιγά τα αυγά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive