Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Δεν το περίμενες; Έλα τώρα. «Ναι» επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πολυνομοσχέδιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναι» από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας το πολυνομοσχέδιο που φέρνει μέτρα 4,9 δισ. «Ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής είπαν μόνο οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ....
 Αργά το βράδυ θα γίνει και η κατ' άρθρον ψήφισή του στην οποία αναμένονται διαφοροποιήσεις, καθώς από ορισμένα κόμματα της αντιπολίτευσης υπάρχει η πρόθεση να υπερψηφίσουν κάποια από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου. 
 Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση να μην πάρουν μέρος στην συζήτηση στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι ίδιοι όμως μπορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό να λάβουν μέρος στην τελική ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive