Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Επιτέλους η Φρουρά του Μάκη Μπαλαούρα απάντησε! ΒΙΝΤΕΟ

Τις δικές της απαντήσεις για το επεισόδιο που έγινε χθες Δευτέρα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, έδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

 Χαρακτηριστικές είναι και οι φωνές του Προεδρεύοντα, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος από το μικρόφωνο φώναξε πάνω από δέκα φορές «Φρουρά! Φρουρά!», με την φρουρά να… μην έρχεται και να γίνεται trend στο twitter!...

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωση της τονίζει πως η αντίδραση της φρουράς της Βουλής ήταν άμεση και πως ίσως ο κύριος Μπαλαούρας… μπερδεύτηκε.
Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία αναφέρει πως η φρουρά ενήργησε άμεσα και κινήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της βουλής.
Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκαν άμεσα για το πρωτοφανές συμβάν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και όπως λένε οι πληροφορίες, η αντίδραση ήταν άμεση. Μάλιστα λένε πως το γεγονός ότι η φρουρά, μέσα στους χώρους της Βουλής, φοράει πολιτικά και ξεχωρίζει με ένα ταμπελάκι, ίσως μπέρδεψε τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος μέσα στον γενικό χαμό και τον πανικό εξακολουθούσε να καλεί και να ζητά την επέμβαση των αστυνομικών. Συνεπώς, κρίνουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα ούτε θα κινήσουν διαδικασίες έρευνας για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive