Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΓΑΛΛΙΑ. Εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον Μακρόν

Συνδικαλιστές αποδοκίμασαν τον Μακρόν
Έντονες αποδοκιμασίες αντιμετώπισε από ομάδα συνδικαλιστών στο Αλμπί, ο Εμανουέλ Μακρόν. Ειδικότερα, οι συνδικαλιστές, καταφέρθηκαν κυρίως εναντίον του νόμου για τις εργασιακές σχέσεις, τη στιγμή που ο κεντρώος ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές άρχιζε μια επίσκεψη σε ένα υαλουργείο....
«Κατάργηση του νόμου για τα εργασιακά!», ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι συνδικαλιστές, ντυμένοι με πορτοκαλί γιλέκα και ορισμένοι με λάβαρα της CGT στα χέρια. Ο Μακρόν κουβέντιασε για μερικά λεπτά με τους συνδικαλιστές, υπερασπιζόμενος κυρίως την βούλησή του να προκρίνει τις κλαδικές και τις επιχειρησιακές συμβάσεις, στο πλαίσιο του νόμου για τις εργασιακές σχέσεις που τέθηκε σε εφαρμογή το 2016.
«Προσπαθώ να εξηγήσω γιατί πιστεύω σε αυτή τη μεταρρύθμιση, η οποία θα δώσει μεγαλύτερα περιθώρια για κοινωνικό διάλογο μέσα στην επιχείρηση και σε (κάθε) κλάδο», σημείωσε ο υποψήφιος του En Marche!, φαβορί στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, και πρόσθεσε ότι «θα επενδύσω 15 δισεκατομμύρια (ευρώ) στην κατάρτιση του κόσμου» διαβεβαιώνοντας ότι θα δώσει στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να «αλλάξουν» τους κλάδους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive