Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τι έπαθε ο ... κουμπάρος; Ρ.Τ.Ερντογάν: Εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στην σύνοδο του ΝΑΤΟ (Φωτο & βίντεο)

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ. Koυραση ή κάτι πιο σοβαρό; Oπως και να΄χει οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις τελευταίες μέρες και μάλιστα τώρα έχουν ως βάση το περίεργο περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη κατά την άφιξή του στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες...
Τα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν τις αφίξεις των ηγετών «έπιασαν» τον σωματοφύλακα του τούρκου προέδρου να ανοίγει την πόρτα του θωρακισμένου αυτοκινήτου του Ερντογάν και να σκύβει προς το εσωτερικό, ενώ κατέγραψαν τον Ερντογάν να προσπαθεί να κατέβει κρατώντας το κεφάλι του με το αριστερό χέρι του.
 
Ισως όλα αυτά να είναι απλές συμπτώσεις και ο Τούρκος πρόεδρος να διακατέχεται απλά από υπερβολική κούραση μιας και οι ομιλίες και ο προεκλογικός αγωνας δρόμου για να κερδίσει το δημοψήφισμα κατέβαλαν τον οργανισμό του. Nα θυμίσουμε ότι οι γιατροί του συνέστισαν τότε μέχρι και αφωνία να κάνει.
 
Τις φωνές που το θέλουν άρρωστο ενισχύει το γεγονός ότι πέντε μέρες πριν ο Τούρκος πρόεδρος είχε ακυρώσει αιφνιδιαστικά όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Παρευξείνιας συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη και τότε πάλι τα σενάρια για την υγεία του έδιναν και έπαιρναν.. Ο κ. Ερντογάν ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις του με τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, και τον πρόεδρο της Μολδαβίας, Ιγκόρ Ντόντον και δεν παρακάθισε ούτε στο γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων του, ξένων ηγετών. 
 
Υπενθυμίζουμε πως πριν από πέντε χρόνια, το 2012, το WikiLeaks δημοσίευσε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αμερικανικού ιδρύματος γεωστρατηγικών αναλύσεων Stratfor, στο οποίο αναφερόταν πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο τελικού σταδίου και του μένουν μόνο δύο χρόνια ζωής. Αξιωματούχοι στην Άγκυρα είχαν διαψεύσει άμεσα τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι η υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ καλή.
 
Στο μήνυμα αναφερόταν πως οι γιατροί αφαίρεσαν 20 εκατοστά από το παχύ έντερο του Ερντογάν κατά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2011. "Η πρόγνωση δεν είναι καλή. Ο χειρουργός είπε ότι του δίνουν δύο χρόνια" σημειώνεται στο μήνυμα που φέρει ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2011.
 
Η έκθεση των Αμερικανών αναλυτών βασιζόταν σε στοιχεία που έλαβαν από κάποιον Φαρούκ Ντεμίρ, ο οποίος με τη σειρά του πήρε πληροφορίες από "έναν παλιό συμμαθητή" του χειρουργού του Ερντογάν.
 
Στο βίντεο από τη Σύνοδο του Νάτο βλέπουμε τον σωματοφύλακα του να δίνει το χέρι του και να πιάνει τον Ερντογάν από τον δεξί αγκώνα βοηθώντας τον να βγει από το όχημα...
 
Ο τουρκος πρόεδρος στέκεται όρθιος έξω από το αυτοκίνητο και στρέφει την πλάτη του στις κάμερες ψάχνοντας κάτι στην εσωτερική τσέπη του σακακιού του.
 
Ο ίδιος σωματοφύλακάς τον πλησιάζει πάλι και του δίνει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία ο τούρκος πρόεδρος φοράει χωρίς να τα βγάζει.
Ο τούρκος πρόεδρος βέβαια αμέσως μετά εμφανίστηκε ευδιάθετος σε άλλες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες τύπου της συόδου κορυφής.
 
Υπάρχουν όμως και δύο φωτογραφίες που συντηρούν τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία του τούρκου προέδρου.
 
Λίγο αργότερα όμως στην αίθουσα της συνόδου η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και ο υπουργός της των Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον κοιτάζουν προς την πλευρά του Ερντογάν με έκδηλη των απορία στα πρόσωπά τους.
 
 
Σε μια άλλη φωτογραφία εμφανίζεται ο τουρκος πρόεδρος να συνομιλεί με τους δύο βρετανούς αξιωματούχος καθησμένος, κάτι που δεν θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι θα έκανε ο κ. Ερντογάν, ένας άνθρωπος που σέβεται τους τύπους και είναι γνωστό ότι θέλει να κυριαρχεί με το παράστημά του έναντι των συνομιλητών του.
 
 
Τί συμβαίνει στα αλήθεια θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες... αν και φήμες για προβλήματα υγείας του Τούρκου προέδρου έχουν κατά καιρούς βγει πάρα πολλές μιας και έχει αναρίθμητους εχθρούς που πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να τον δουν νεκρό... Ισως είναι ακόμα μία από αυτές... ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive