Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

"ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ" ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΓΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

Θλίψη από την εικόνα απόλυτης παρακμής του σπιτιού που φιλοξένησε την αφρόκρεμα της μόδας απ' όλον το κόσμο  Εχασε την αίγλη της η πολυτελέστατη βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Φτελιά Μυκόνου, που φιλοξένησε την αφρόκρεμα της μόδας απ' όλο τον κόσμο. Από τον Θάνο Μακρογαμβράκη...

Από τη μια, ο χρόνος και οι βανδαλισμοί, και, από την άλλη, ο κυκεώνας της γραφειοκρατίας εξαιτίας της δέσμευσης του σπιτιού από το Δημόσιο λόγω χρεών του άλλοτε «χρυσού» ιδιοκτήτη της την έχουν αφήσει να μαραζώνει.

Η σημερινή εικόνα θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μόνο τα... ντουβάρια έχουν απομείνει για να θυμίζουν το άλλοτε ένδοξο και λαμπερό παρελθόν! Τα πάντα μέσα και έξω από το σπίτι είναι ρημαγμένα, περιττώματα ζώων γεμίζουν τους κήπους με τα σπάνια δέντρα, φυτά και την πισίνα, ενώ βάνδαλοι ρήμαξαν και άρπαξαν ό,τι είχε απομείνει.
Η βίλα περιήλθε στην κατάσταση αυτή σταδιακά από το 2014, που βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες εγκατάλειψης, και ως σήμερα έχει υποστεί τραγικές αλλαγές. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που έπεσε και η τιμή πώλησης.

Αν κάποτε το πολυτελές σπίτι κοστολογούνταν πάνω από 8.000.000 ευρώ, σύμφωνα με μεσίτες της Μυκόνου σήμερα δεν ξεπερνά τα 2.500.000 με 3.000.000! Κι αυτά περισσότερο λόγω του σημείου όπου είναι χτισμένο!

Ομως όποιος παρουσιάστηκε τα προηγούμενα χρόνια ως υποψήφιος αγοραστής δεν κίνησε τις διαδικασίες αγοράς, αφού δεν θέλησε να βρεθεί στους σκοπέλους της γραφειοκρατίας που έπρεπε να ξεπεράσει, εξαιτίας της δέσμευσης του πολυτελούς σπιτιού λόγω χρεών.

Πάντως, στο νησί ακόμα συζητιούνται τα θρυλικά πάρτι-υπερπαραγωγές του επιχειρηματία, όπου έρρεαν οι πανάκριβες σαμπάνιες Veuve Clicquot. Αξέχαστο έχει μείνει εκείνο του Σεπτεμβρίου του 2009 με τουλάχιστον 1.500 διάσημους καλεσμένους, μεταξύ αυτών τα αδέλφια Ντιν και Νταν των DSquared2 και ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Νιλ Μπάρετ.
Σταθερές αξίες στα πάρτι ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Βάνα Μπάρμπα, ο Δημήτρης Μάζης με την Μπέττυ Μαγγίρα, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Μάκης Τσέλιος και πολλοί άλλοι rich and famous.
Το οργισμένο post του «Mr Lak»: Κοιτάξτε τα ερείπια της Ακρόπολης
Την οργή και τη θλίψη του για τη δημοσιότητα που έχει λάβει η εικόνα της βίλας του στη Φτελιά Μυκόνου εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς με μια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook. «Τα όνειρά μου και τα πιστεύω μου δεν αιχμαλωτίζονται σε ένα κρεβάτι σε μια βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου» σημειώνει δείχνοντας τη βαθιά ενόχλησή του και προσθέτει: «Πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια της Ακρόπολης, τα σκουπίδια με γεμάτους κάδους, τη λίγδα της Τσακάλωφ από τα σουβλατζίδικα και έπειτα να ασχοληθούν με κάτι σαν το σπίτι μου, που νομίζουν πως είναι πιασάρικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive