Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ. Βενιζέλος: Είδα τον Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό – Έχει τραύματα σε όλο του το σώμα


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και είπε ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα....

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξετάζεται ακόμη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο.
Ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός ενώ ελαφρότερα είναι τα τραύματα του οδηγού και ενός ακόμη συνοδού.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου και των τραυματιών. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ;;;ΤΡΕΜΕ ΛΑΜΟΓΙΟ OFFSHORE-ΙΣΤΑ!!!!ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΩΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive