Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Πραγματικά πυρά σε στόχο που πλησίαζε στον Ναύσταθμο Κρήτης στην Σούδα. Δείτε το βίντεο

Πραγματικά πυρά σε στόχο που πλησίαζε στον Ναύσταθμο Κρήτης στην Σούδα
Με πραγματικά πυρά αντιμετώπισαν τα στελέχη του Ναυστάθμου Κρήτης, την απόπειρα ενός στόχου να πλησιάσει στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης στην Σούδα. Οι συγκεκριμένες βολές...
πραγματοποιούνται δύο φορές τον χρόνο, με σκοπό – όπως ανέφερε ο Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης Παναγιώτης Χατζάκης, την εκπαίδευση με πραγματικά πυρά, των πληρωμάτων που χειρίζονται τα αντιαεροπορικά όπλα του Ναυστάθμου.
Για τον σκοπό αυτό, μεταφέρθηκαν στην περιοχή του φρουρίου Ιτζεδίν στο Καλάμι, στην είσοδο του κόλπου της Σούδας, αντιαεροπορικά Rheinmetall των 20 χιλιοστών, τα οποία έβαλαν κατά στόχου τον οποίο ρυμούλκησε σκάφος του Ναυστάθμου.
askisi-nafstathmos-itsedin-7
Το αντιαεροπορικό πυροβόλο MK 20-MOD.RH είναι όπλο Γερμανικής κατασκευής. Η ταχυβολία του όπλου και η ακρίβεια βολής, επιτρέπουν την προσβολή στόχων σε χαμηλά και πολύ χαμηλά ύψη, καθώς και την αντιμετώπιση επίγειων στόχων.
Το δραστικό βεληνεκές ανέρχεται στα 1,5 χλμ και το μέγιστο βεληνεκές μπορεί να φτάσει στα 7 χιλιόμετρα. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive