rottating banner

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Νέα καταγγελία για το δράκο της Δάφνης Παναγιώτη Κοντζιλέλο: Ερχόταν να με κατασπαράξει - Η κατάθεση σοκ της μητέρας της φοιτήτριας


Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος που έχει ομολογήσει την πράξη του, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θ. Χρονόπουλος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, εμφανίστηκε χθες ενώπιον του ανακριτή χωρίς δικηγόρο και ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί σήμερα....
Στο μεταξύ, στην κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας είδε το φως της δημοσιότητας, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια ο εφιάλτης που βίωσε.
Στην απολογία δε, του ίδιου του καθ’ομολογίαν δράστη αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είχε ξανακάνει ανάλογη κίνηση και με άλλη γυναίκα.
Καταγγέλλουσα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, περιέγραψε στο Καλημέρα Ελλάδα την επίσκεψή της στο σπίτι του 52χρονου, με σκοπό τη σύναψη εργασιακής σχέσης.
Το πλαίσιο ήταν πανομοιότυπο με αυτό του σκηνικού της φοιτήτριας, αφού κι εκείνη, απάντησε σε αγγελία εργασίας για φροντίδα σπιτιού. Όπως περιέγραψε, όταν πήγε στο ημιυπόγειο της Δάφνης, βρισκόταν εκεί και άλλη μία γυναίκα, η οποία της είπαν ότι ήταν η σύντροφός του.

«Το πρόσωπό του μου φάνηκε λες κι ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει», είπε η γυναίκα για εκείνη την ημέρα.

Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν οι γάζες που είχε στο κρεβάτι του, οι οποίες τις είπε πως τον βοηθούν να κοιμηθεί. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε στη γυναίκα το γεγονός πως ενώ της είχε πει ότι «είναι τυφλός 100%», την ρώτησε «γιατί φορά σκούρα ρούχα».

Η γυναίκα θορυβήθηκε και αποχώρησε, όταν οι δυο τους δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο Κοντζιλέλος, ο οποίος φέρεται να έχασε σταδιακά την όρασή του, οδηγούσε μέχρι πρόσφατα μηχανάκι, όπως αναφέρουν γείτονές του.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο οποίος θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών, μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα κι είπε ότι μέχρι πριν από έναν χρόνο, ο 52χρονος κυκλοφορούσε στη γειτονιά με ένα άσπρο παπάκι.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν τυφλός, από τα κανάλια έμαθα ότι ήταν ΑμΕΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. , Θ.Χρονόπουλος, πάντως, καλεί όποιον διαθέτει πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο να προσέλθει στην Αστυνομία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «η ανωνυμία τηρείται στο ακέραιο».

Το ένστικτο της μάνας έσωσε τη φοιτήτρια

Την κατάθεση της μητέρας της 20χρονης φοιτήτριας δημοσιεύει σήμερα το bloko.gr, στην οποία περιγράφεται πώς αντέδρασε η γυναίκα όταν συνειδητοποίησε πως έχει πολλές ώρες να μιλήσει με την κόρη της.

Η γυναίκα, που είναι από την επαρχία, μετέβη στην Αθήνα και δήλωσε κατευθείαν την εξαφάνιση της κόρης της. Το ευτύχημα μέσα στη φρίκη, είναι ότι οι γονείς της κοπέλας γνώριζαν ακριβώς πού και για ποιον εργαζόταν, κι έτσι η Αστυνομία δεν άργησε να την εντοπίσει.

Επιπλέον, το ότι οι Αρχές δεν περίμεναν να περάσει το προβλεπόμενο 48ωρο για την εκκίνηση των ερευνών, ήταν επίσης ένας από τους λόγους που η φοιτήτρια δεν έπαθε χειρότερα από τα ήδη φρικιαστικά στα χέρια του βασανιστή της.

Η Αστυνομία μετέβη αμέσως στο διαμέρισμα στη Δάφνη, το οποίο είχε υποδείξει η μητέρα και παρά το ότι ο ένοικός του τους διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει δεύτερο άτομο μέσα, δεν αποχώρησαν από το σημείο, αφού δεν πείστηκαν.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε ο Θ.Χρονόπουλος, «κλείσαμε τον δρόμο, για να μπορούμε να ακούμε καλύτερα τι γίνεται μέσα στο σπίτι κι ακούσαμε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια».

Πατήστε εδώ και δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive