Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

«ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ: Δεύτερη παραίτηση – βόμβα από την ίδια θέση

mouzalas
Που σου 'να νιότη που λεγες οτι θα εκσυγχρονιζόμουνΗλεκτρική αποδεικνύεται η καρέκλα δίπλα στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, καθώς παραιτήθηκε και ο νέος γενικός γραμματέας που είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή μετά την αποχώρηση του προκατόχου του Οδυσσέα Βουδούρη. Ο κ. Τάσος Σαλτερής (ΦΩΤΟ) που υπέβαλλε την παραίτησή του, είχε ορκιστεί γενικός γραμματέας υποδοχής, στις 24 Οκτωβρίου 2016, αμέσως μετά την αποχώρηση του  κ. Βουδούρη. Ο κ. Βουδούρης είχε φύγει τον Σεπτέμβριο καταγγέλλοντας δημόσια τον Γιάννη Μουζάλα για κατασπατάληση πόρων...
παράλληλο σύστημα διοίκησης γύρω από τον υπουργό και τεράστια καθυστέρηση στις προετοιμασίες για την καλύτερη λειτουργία των δομών φιλοξενίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.  Σαλτερής, ζήτησε την αποδέσμευσή του από το  υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να συνεργαστεί στο επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη.

1 σχόλιο:

  1. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ
    Οι ΟΡΔΈΣ ΤΩΝ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΕΘΝΗ ΚΡΆΤΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΗΠΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ.ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΚΡΑΤΗ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΎΜΑΤΑ.
    Stop White Genocide" Video
    https://m.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive