Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Προειδοποίηση-σοκ από το Πατριαρχείο Μόσχας για το Ισλάμ. Ποιο θα είναι το μέλλον της Ευρώπης. ΒΙΝΤΕΟ

Προειδοποίηση-σοκ από το Πατριαρχείο Μόσχας για το Ισλάμ

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε το Πατριαρχείο Μόσχας και συγκεκριμένα η επιτροπή για την οικογένεια, προειδοποιώντας την Ευρώπη για τον άμεσο κίνδυνο εξισλαμισμού της μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο επικεφαλής της επιτροπής Αρχιεπίσκοπος Ντιμίτρι Σμιρνόφ... σε δήλωσή του επεσήμανε τον κίνδυνο που αποτελεί το Ισλάμ για τον πολιτισμό και την χριστιανική θρησκεία στην Ευρώπη.

«Πολλοί λίγοι χρόνοι έχουν απομείνει και ολόκληρος ο πολιτισμός απλώς θα χαθεί και ο Χριστιανισμός όπως τα μπιζέλια θα πασπαλιστεί στις ευρωπαϊκές χώρες. Οι χριστιανοί θα κάθονται ήσυχα σχηματίζοντας μικρές ομάδες και στην συνέχεια θα διωχθούν. Η πρόβα έχει αρχίσει, οι Χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σκοτώνονται, και οι άνδρες που πρέπει να προστατεύσουν τις γυναίκες τους δεν έχουν την δυνατότητα. Το όλο σχέδιο στην Ευρώπη είναι πλέον στο επόμενο στάδιο», δήλωσε ο ίδιος . Και τόνισε ότι «Σε τρεις δεκαετίες ολόκληρη η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική. Οι χριστιανοί θα ζουν σε ημι-υπόγειο των εξελίξεων».https://www.youtube.com/watch?v=He3t7es5RVc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive