rottating banner

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ. ΩΣΤΕ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Ε, ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ;;; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας τολμηρός πιλότος κατάφερε και πέταξε δίπλα σε ένα αεροπλάνο που έκανε αεροψεκασμό και το τράβηξε βίντεο την ώρα που άφηνε τις ουσίες στην ατμόσφαιρα ....
Τα βίντεο εδώ... κι εδώ... Ένας άλλος κύριος, ο οποίος είναι ειδικός μηχανικός αεροσκαφών που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των αεροψεκασμών, βγήκε δημόσια στην Γερμανία και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί.
Το βίντεο εδώ... κι εδώ...Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Your Newswire, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στους αεροψεκασμούς που γίνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ υποστηρίζοντας πως είναι ενάντια στη φύση, καταστρέφουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ανθρώπων. 
Το βίντεο εδώ...
Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε έντονα τα προγράμματα επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες που εφαρμόζουν διάφορες δυτικές εταιρίες, λέγοντας πως αυτό είναι διαστροφή της φύσης και ουσιαστικά απειλή για τους ζώντες οργανισμούς του πλανήτη. 
Όλα αυτά σύμφωνα με τις απόψεις του προέδρου της Ρωσίας που για πρώτη φορά έθιξε αυτό το σημαντικό θέμα, έχουν σκοπό με τη διασπορά διαφόρων ουσιών να ελέγχουν τον πληθυσμό του πλανήτη και τελικά όπως φαίνεται να εξυπηρετούν τους σκοπούς της Νέας Τάξης. 
Οι δηλώσεις αυτές γι αυτό το θέμα των αεροψεκασμών και των ανθρωπίνων επεμβάσεων στο κλίμα του πλανήτη έχουν ιδιαίτερη σημασία να το δηλώνει απροκάλυπτα ο ίδιος ο πρόεδρος μιας μεγάλης υπερδύναμης όπως είναι η Ρωσική Ομοσπονδία. 
Με αυτές τις δηλώσεις ο Πούτιν κατέρριψε όλους τους ισχυρισμούς αυτών που ισχυρίζονται προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο ότι οι αεροψεκασμοί είναι κάτι το ακίνδυνο και γίνονται προς όφελος της παραγωγής. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, έχει πλέον αποδειχτεί ότι οι αεροψεκασμοί που επεμβαίνουν κλιματολογικά, συμβάλλουν στο φαινόμενο θερμοκηπίου προκαλώντας αύξηση της θερμότητας με όλες τις συνέπειες αυτού του γεγονότος. Το χαρακτηριστικό είναι πως σκόπιμα έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο μυστικότητας για όλη αυτή την υπόθεση καθώς τα αεροπλάνα που επιχειρούν είναι στρατιωτικά και απροσπέλαστα από δημοσιογραφική έρευνα. 
Αυτό και μόνο δημιουργεί πολλές υπόνοιες για το σκοπό των αεροψεκασμών, οι οποίες μετά από κάποιες διαρροές και τολμηρές έρευνες έχουν επαληθεύσει τις υπόνοιες αυτές. 
Το βίντεο εδώ...
Καπάκι σε όλα αυτά ήρθε και η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. 
Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό από μια περιοχή των ΗΠΑ, όπου έγιναν έντονοι αεροψεκασμοί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν στην περιοχή αυτή δεκάδες νεκρές κουκουβάγιες. Οι αρχές προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το φαινόμενο αυτό ισχυριζόμενες ότι οι κουκουβάγιες σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα. 

Ο ισχυρισμός όμως αυτός κατέπεσε μετά από επί τόπου έρευνα κάποιων δημοσιογράφων που διαπίστωσαν ότι οι νεκρές κουκουβάγιες δεν εμφάνιζαν κανένα σημάδι από χτύπημα. Επομένως ήταν ξεκάθαρο ότι τα πουλιά πέθαναν από κάτι που είχαν αναπνεύσει μετά τους αεροψεκασμούς. 
Τα βίντεο εδώ...και εδώ...
Στο επόμενο χαρακτηριστικό βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως η ίδια η γερμανική κυβέρνηση αποδέχεται πλέον ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για τελείως διαφορετικό σκοπό από αυτόν που έχει προβληθεί επίσημα μέχρι σήμερα. 
Το βίντεο εδώ...
Σύμφωνα με έρευνες, 100.000 άνθρωποι ήδη έχουν προσβληθεί στην Ευρώπη και στην Αμερική από αυτήν την καινούργια ασθένεια που λέγεται Morgellons.

Το βίντεο εδώ...  
Ακόμη και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Prince λίγα χρόνια πριν το θάνατό του μίλησε δημόσια για το τρομερό αυτό φαινόμενο των αεροψεκασμών.
Τα βίντεο εδώ... εδώ...  εδώ...κι  εδώ...
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

 1. ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΛΠ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η 359 ΜΑΕΔΥ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ BELL47 ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ GRUMAN ΚΑΙ PZL DROMADER. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.
  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΝΕΦΩΝ ΜΕ ΙΩΔΙΟΥΧΟ ΑΡΓΥΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΡΟΧΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΡΟΧΗΣ.
  ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ Η,Π,Α. ΜΕ ΡΙΨΗ ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΟΝΗΣ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΕΝΟΣ ΤΥΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΕΙ-AGENT ORANGE- ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ C-130 ΠΟΥ ΔΕΙΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ AC-130 ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ.
  ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ !!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ '' RENAGADE '' KAI Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ!!!!!

   Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive